Bulvár

Csalódott Meghan Markle-ben tanára: Csak a pénz, az üzlet számít

rtl.hurtl.hu

2023. június 5. 13:46

Nagy csalódások az életben.

A Mirror szerint Meghan Markle etikett-tanára nagyot csalódott az egykori tanítványában és a férjben, Harry hercegben. Edmund Fry azért neheztel a párra, mert visszavonultak a királyi élettől és teendőktől.

Fry elmondása szerint jól ismerti Markle-t, sokat foglakozott vele, tanította, okította, hogy milyen szigorú szabályoknak és előírásoknak kell majd megfelelnie. A szakértő szerint a párnak lett volna esélye arra, hogy változtassanak azon a királyi családban, ami nem tetszett nekik, de ehelyett inkább egyszerűen otthagyták az egészet.

Fry szerint a kilépéssel az eredeti tervük az lett volna, hogy egyfajta nagykövetként segítsék a fogyatékkal előket és a rászorulókat, de ebből végül nem sok minden valósult meg.

Az etikett-tanár közel áll a királyi családhoz és fájt neki azt látni, mikor a Károly király a koronázás alkalmával alig tölthetett el időt fiával, aki láthatólag csak le akarta tudni az eseményt és sietett vissza az Egyesült Államokba.

Úgy látja: mióta Amerikában élnek, csak a pénz és az üzlet a fontos a hercegi pár számára. Fry azért úgy gondolja, hogy előbb vagy utóbb szent lesz a béke a királyi családban, csak az a kérdés, hogy mikor.

Nyitókép: AP

 

#Bulvár#meghan markle#etikett#tanár#csalódás

Címlapról ajánljuk