Bulvár

„Olyan szinten fájdalmas, hogy volt, amikor nem tudtam járni” – ezzel küzd Vasvári Vivien harmadik terhessége alatt

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 15:01

Vasvári Vivien már harmadik babáját várja, ez a terhessége pedig megterhelőbb számára, mint az első kettő volt. Azt is megmutatta, hogy miért.

Vasvári Viviennek már van egy kislánya, a 9 éves Ariana és egy kisfia, az 5 éves Edward, most pedig harmadik gyermekét várja, az ötödik hónapban van. Vivien mindig őszintén beszélt a babavárásról, egy Instán érkezett kérdésre válaszolva most megmutatta, milyen egészségügyi problémával küzd, már harmadszorra. A Redditen osztották meg a 24 óráig látható történetet a követői.

Amikor Arianával voltam várandós, akkor kijött nekem ezen a területen visszér… Edwardkánál, szinte alig jött újra elő… Most viszont már az első hetek alatt kijött és olyan szinten fájdalmas, hogy volt, amikor nem tudtam járni 

– írta Vasvári Vivien az Insta-storyjában.


A celebanyuka azt is elárulta, korábban azért nem műttette meg magát, mert nagyon félt kés alá feküdni, de már megbánta, mert a terhesség alatt használható gyógyszerek és a harisnya nem enyhítik a panaszait. Vivien első két terhessége alatt 25 kilót hízott, most is már 10 kiló plusznál jár, így ez is nehezíti, hogy a lábán lévő visszértágulat állapota javuljon.

Nyitókép: Vasvári Vivien hivatalos oldala / Facebook

#Bulvár#vasvári vivien#terhesség#harmadik#visszér

Címlapról ajánljuk