Bulvár

Fotó: Kis Grófót tunikában, Armani papucsban keresztelte meg Németh Sándor

rtl.hurtl.hu

2023. május 26. 11:32

Az ország „bulibárója” szorosabbra fűzte kapcsolatát Istennel, mindezt a Hit Gyülekezetének berkein belül. 

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője merítette vízbe Kis Grófót. A zenész alkalomhoz illően öltözött, egy Armani papucsban keresztelkedett meg – vette észre a Blikk.

Mint írja a lap, az immáron 30 esztendős előadó a Hit Gyülekezetének berkeiben fűzte szorosabbra kapcsolatát Istennel. A szertartást Németh Sándor vezényelte le, a keresztelés előtt pedig közös fotót is lőttek, amelyen az énekes mellett felesége és a karizmatikus felekezet vezetője is feltűnik. Kis Grófo tunikát vett fel az alkalomhoz a papucs mellé.


Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap számunkra a feleségemmel. Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!

– írta megosztott fotója mellé az énekes az Instagramon.

Mint arról mi is beszámoltunk, harmincéves lett Kis Grófo. A zenészt még Orbán Viktor is felköszöntötte: a miniszterelnök azt írta, örömére szolgál, hogy a rajongók és a barátok hosszú sorához csatlakozva ő is köszöntheti az ország első számú bulibáróját, aki „előre megy, nem hátra”.

Nyitókép: Fókusz / RTL

#Bulvár#kis grófo#Németh Sándor#Hit Gyülekezete#keresztelés#Armani#papucs

Címlapról ajánljuk