Bulvár

Megszólalt a Meghan Markle-t és Harry herceget szállító taxis az autósüldözésről

rtl.hurtl.hu

2023. május 18. 7:19

A magukra valamit adó sajtótermékek megállapodtak, hogy nem közlik a paparazzifotókat.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy Meghan Markle és Harry herceg „kis híján meghalt”, miután üldözőbe vették őket lesifotósok, akik egyébként csúnyán be is szóltak Meghannak. Az Independent információi szerint a magukra valamit adó sajtótermékek megegyeztek, hogy a kis híján tragédiát okozó lesifotósok képeit nem fogják közölni, a Sky News pedig időközben elérte a pár taxisofőrét, aki az üldözés idején szállította Meghant és Harry-t.

Sukhcharn Singh azt mondta, hogy az útjuk során paparazzik követték őket, ez igaz, de azzal nem értett egyet, hogy a történet akár tragédiával is végződhetett volna. Singh azt mondta, soha nem érezte úgy, hogy veszélyben lenne, elmondása szerint a helyzet közel sem volt olyan, mint amit a filmeken szoktunk látni. Majd elárulta azt is, hogy a pár 17 ezer forintnak megfelelő összeget (50 dollárt) adott neki egy 10 perces útért.

Singh ugyanakkor elmondta, hogy a Meghanék végig nagyon idegesnek és zavartnak tűntek.

A fotósok is megszólaltak a maguk védelmében: elmondták, hogy a jelenlévő kollégák beszámolói szerint nem történt ütközés, de még csak ahhoz közeli helyzet sem. A fotósok arról számoltak be, hogy a házaspár egyetlen pillanatban sem volt közvetlen veszélyben. Ugyanakkor azt is közölték, hogy komolyan veszik Harry herceg zaklatásról szóló vádjait és alaposan ki fogják vizsgálni az esetet.

Nyitókép: Fatih Aktas/Anadolu Agency via Getty Images

#Bulvár#meghan markle#paparazzi#lesifotós#harry herceg#autósüldözés#fotó#tragédia

Címlapról ajánljuk