Bulvár

„Nem volt más választásom, csak hogy tükörbe nézzek” – Pongrácz Sabira erőt kapott a Survivortől, és egy világmárkát épített fel a túlélőshow után

Sallós-Kovács LucaSallós-Kovács Luca

2023. május 17. 12:11

A 2021-es Survivor versenyzője, Pongrácz Sabira a túlélőshow-nak köszönhetően látta meg, hogy ki is ő valójában, és mik az igazán fontos dolgok az életében. Az rtl.hu-nak adott interjúban elismerte, hogy régen photoshopolta a képeit, sőt ő maga is elhitte, hogy úgy néz ki, ahogy a szerkesztett fotókon. A Survivor azonban meghozta számára a változást: kislányból felnőtt nővé érett, aki már nem kifelé éli az életét, és nem akarja azt mutatni, hogy fényűző életet él, miközben ez nincs így. Kizárólag a vállalkozásába fektetett munkájával szeretne híres lenni, és úgy tűnik, hogy jó úton jár, hiszen idén már nemzetközi vizekre eveznek a Techno Yogával. Honnan jött a techno és a jóga különös párosítása, hogyan zajlik egy óra, és mi adja a vállalkozás egyediségét? Videónkból kiderül.

Még lehet jelentkezni a Survivor legújabb évadába!

A Survivor a kitartás, a taktika és a túlélés játéka. Ez a világ legkeményebb valóságshowja, ahova hétköznapi hősök jelentkezését várják.

Ide kattintva jelentkezhetsz!

#Bulvár#pongrácz sabira#techno yoga#Survivor#dj#vállalkozás#jóga#önismeret#Videó#interjú#ma

Címlapról ajánljuk