Bulvár

„Most majd neked fújják el a nótádat” – így kóstolgatják Lagzi Lajcsit a börtönben a rabok

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 6:29

Kapott áramlopásos beszólást is.

Galambos Lajos fizikálisan szemmel láthatóan sokkal rosszabb állapotban van, lelkileg azonban sikerült erősnek maradnia, számolt be a Blikknek Galambos ügyvédje, aki két héttel ezelőtti bevonulása óta most először találkozott személyesen az ügyfelével.

Mint arról beszámoltunk,  áprilisban elutasították Galambos Lajos halasztási kérelmét, a trombitaművész  egészségügyi okokból kérte a  halasztást, de meg kellett kezdenie  3 és fél éves börtönbüntetését a baracskai börtönben.

Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok

 – mondta a Blikknek dr. Csontos Zsolt.

Az ügyvéd szerint Lajcsit a rabok „felemásan fogadták”. „A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki” – mondta a lapnak.

„Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?” – Lajcsi a rabtársaitól ilyen megjegyzésket kapott.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#lagzi lajcsi#börtön#beszólás#rabok#baracska

Címlapról ajánljuk