Bulvár

Kiderült, hogy mennyibe kerül Kulcsár Edináék arany babakocsija

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 14:16

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia, aki ilyet szeretne a gyerekének.

Kulcsár Edina és G.w.M. kislánya, Amara most már bármelyik pillanatban megszülethet, bár néhány kommentelő szerint már világra kellett volna jönnie matematikai számítások alapján.

Az egykori szépségkirálynő a minap megmutatta, hogy milyen babakocsit vettek a jövevénynek; ez sokaknál kiverve ezzel a biztosítékot. Edina és szerelme ugyanis egy figyelemfelkeltő, arany mózeskosaras járgányt választott születendő gyermeküknek.

Íme a mi kis babakocsink, amit a családunk csak ékszerdoboznak hív! Igaz, hogy még nem helyeztük forgalomba, de ahogy meghozta a futár azonnal összeraktuk és azóta nap mint nap gyönyörködünk benne

– írta a fotóhoz Edina.

A Blikk utánajárt, hogy mennyibe kerül egy ilyen babakocsi, ha valaki ugyanilyet szeretne vásárolni a babájának:

a 2in1 változat (mózeskosár és sportrész) közel 450 ezer forintba, míg a 3in1 változat (mózeskosár, sportrész és autóshordozó) közel 495 ezer forintba kerül.

Mi kerül ennyibe egy babakocsin?

A gyártás során a legjobb minőségű anyagokat használták fel, az állítható magasságú tolókart eco bőrrel vonták be, stabil, könnyű, alumínium vázszerkezettel rendelkezik, egykattintásos rendszer gondoskodik az egyszerű össze- és szétszerelésről, csapágyazott és karbantartást nem igénylő gél keréksorral van felszerelve, ami defektmentes, és hat darab lengéscsillapító biztosítja, hogy bármilyen útfelületen nyugodtan aludhasson a gyerek, ezen kívül központi fékrendszer és elől bolygósítható, fixálható kerekek is helyet kaptak a babakocsin a webáruház leírása alapján.

Nyitókép: Reggeli / RTL

#Bulvár#kulcsár edina#babakocsi#arany

Címlapról ajánljuk