Bulvár

A brit királyi család Móka Mikije sztár lett a TikTokon – Lajos hercegen nem tud kifogni az udvari protokoll

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 16:26

Ismét elvitte a show-t a kis herceg.

Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke, az ötéves Lajos herceg vicces táncával és ásítozásával szórakoztatta III. Károly koronázásnak nézőit. A szemfülesek kiszúrhatták, amint Lajos az erkélyen állva táncikál, tapsikol, majd viccesen integet a tömegnek. A mókás pillanatokról szerencsére felvétel is készült, az ebből vágott összeállítások pedig azóta elárasztották a TikTokot.


Vilmosék fia a koronázási ceremónia több helyszínén is nagyot alakított. Volt, hogy unalmában ásítozott, sőt egy időre el is tűnt édesanyja és nővére mellől az ünnepség egyik fontos pillanatánál, de a hintóban utazva is megvillantotta különféle integetési technikáit. Mindezt Károly valószínűleg elnézi neki, tekintve, hogy az újdonsült brit király pontosan egy évvel volt fiatalabb nála II. Erzsébet koronázásakor, így ha valaki, ő tudja, mit jelent egy ilyen hosszadalmas ünnepség egy gyerek számára.


Nem ez volt az első alkalom, hogy Lajos herceg felhívta magára a figyelmet vicces mozdulataival. 2022-ben II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén a királynő dédunokája lett a királyi család ünnepelt sztárja. Rengeteg mém készült róla, ahogy a Buckingham palota erkélyén állva integetett, grimaszolt vagy épp befogta a fülét, amikor elhúztak felette a katonai parádén részt vevő hangos repülők.


Korábban több olyan nyilvános eseményen is részt vett Katalin hercegné a gyermekeivel, ahol Lajos herceg grimaszolással tudatta, hogy unja a banánt. Íme egy összeállítás ezekből: 


Nyitókép: WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#lajos herceg#grimasz

Címlapról ajánljuk