Bulvár

Nyomozás indult egy magyar celeb internetes zaklatói és rosszindulatú kommentelői ellen

rtl.hurtl.hu

2023. május 9. 17:18

Gelencsér Tímea szépségkirálynőnél betelt a pohár, ezért feljelentést tett, aminek meglett a gyümölcse.

Gelencsér Tímea decemberben rendőrségi feljelentést tett az őt rágalmazó kommentelők miatt, a bíróság utasítására pedig nemrég elrendelték a nyomozást az egyes platformokon megjelenő, becsületsértő tartalmakat közzétevő IP-cím-felhasználók ügyében. Az influenszer, a TV2 riportere Instagram-posztban osztotta meg a hírt követőivel.

Nemcsak szerintem bűncselekmény álprofillal az interneten rágalmazni, hanem a hivatalos szervek szerint is! Attól még, hogy valaki ezt név és arc nélkül teszi, az ugyanúgy büntetendő, mint amikor ez szemtől-szembe történik. Sőt! Köszönöm a hatóságoknak, hogy foglalkoznak ezzel az üggyel, jó érzés tudni, hogyha segítségért fordulok hozzájuk, akkor igenis kapok segítséget! 

Hozzátette: kíváncsian várja az eredményt és a neveket. Szerencsére az „internet nem felejt” és ha valaki elolvassa bármelyik közösségi oldal felhasználói szabályzatát, az oldalnak kötelessége a hatóságok megkeresésére információt szolgáltatni. 

„Így aki már letörölte a profilját (milyen érdekes) az is megtalálható! Nem fogom hagyni, hogy tovább folytatódjon ez az agyrém, amit az emberek az internet világában, a klaviatúra mögé bújva megengednek maguknak velem vagy másokkal szemben. Világbéke

– fogalmazott Gelencsér Tímea.

#Bulvár#Gelencsér Timi#nyomozás#komment

Címlapról ajánljuk