Bulvár

Egy üveg boron és pár szem cukorkán élt túl öt napot a vadonban egy középkorú nő

rtl.hurtl.hu

2023. május 7. 9:19

Szorult helyzetbe került, mikor lerobbant az autója.

Egy 48 éves nő Ausztráliában elakadt az autójával, amiben csak egy üveg bor és pár szem cukor volt, mert ahogy ő mondta: „csak egy rövid, egynapos kirándulásra ment, ezért vizet egyáltalán nem is vitt magával” – írja a The Age ausztrál portál.

Lillian Ip szerencsétlenségére a telefonján sem tudott senkit elérni, mivel nem volt megfelelő térerő.

Miután a nő nem ért haza időben, a családja értesítette a hatóságokat, hogy eltűnt. A mentőszolgálatok a hét elején a Bright, Mitta Mitta, valamint Wodonga és Albury közötti régiókban keresték, de nem találták nyomát.

A nőt már a légimentők is keresték, ők vették észre az autóját egy bokorban, körülbelül 40 kilométerre Mitta Mittától. A helyszínen nemcsak az autót találták meg, hanem Ip-et is. Az egyetlen folyadék, ami nála volt, az az üveg bor volt, azt is az édesanyjának vette ajándékba.

Alkoholt inni ebben a helyzetben a lehető legrosszabb döntés, mikor megtalálták nagyon ki volt száradva, kórházba is szállították.

A nő ettől eltekintve jó állapotban volt, ahhoz képest pláne, hogy a hideg, téli időben kellett eltöltenie több napot, étel és ital nélkül. (Ausztráliában most jön a tél, a környéken, ahol a nőt megtalálták éjszaka 2 fokig csökkent a hőmérséklet.) A hatóságok szerint a nő a lehető legjobban döntött, hogy az autóban maradt, ez egyrészt őt is megvédte, másrészt a rendőrök dolgát is megkönnyítette, mivel először az autóját vették észre.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#túlélés#bor#cukor#ausztrália#vadon

Címlapról ajánljuk