Bulvár

Kigyúrta magát Molnár Gusztáv az elvonón

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 6:45

El volt zárva a külvilágtól, de most már találkozhatott a húgával.

„Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin. Rettentően le volt fogyva, amikor bekerült oda, ám most úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát. Izmos, ami ez nagyon jól áll neki, látszik, hogy nem egész nap üldögél, hanem sokat dolgozik. Nagyon örülök, hogy ilyen jó színben láttam” – mesélte a Blikknek Molnár Gusztáv húga, Csilla, aki nemrég találkozott az elvonón lévő testvérével.

Mint arról beszámoltunk, a Drága örökösökből ismert színész a komlói elvonón a gyógyulása érdekében el volt zárva a külvilágtól, még válóperérét is online tartják. 

Amikor megérkeztünk, Guszti éppen kint volt a kertben, de már az autót megismerte, és láttam rajta, mennyire meglepte és boldoggá tette, hogy ott vagyunk. Mindketten nagyon meghatódtunk, sírtunk és nevettünk egyszerre 

– mesélte a Blikknek Csilla, aki szerint a testvére testileg és lelkileg is sokat erősödött a rehabilitációnak köszönhetően.

„Korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből” – tette hozzá Csilla.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár gusztáv#elvonó#gyúrás

Címlapról ajánljuk