Bulvár

Kajdi Csaba: Mi, melegek is nagyon sok esetben vagyunk áldozatai a szexuális zavarokkal küzdő férfiaknak

rtl.hurtl.hu

2023. április 20. 12:55

A menedzser szerette volna felhívni a figyelmet a melegekkel kapcsolatos előítéletekre.

Kajdi Csaba Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amiben a követőinek arról beszélt, hogy milyen előítéletekkel találkoznak a melegek. A menedzser elárulta, hogy a társadalomból csak kevesen képesek belehelyezkedni az ő helyzetükbe, így hamis kép alakult ki a homoszexuálisokról. A Best magazinnak árulta el, hogy egy barátnőjével való beszélgetés késztette arra, hogy elkészítse a videót:

Belecsúsztunk egy beszélgetésbe, ahol rengeteg kérdés merült fel benne a melegekkel kapcsolatban, és a beszélgetés közben derült ki számomra, hogy amik nekem alapvetések a melegek világáról, arról neki fogalma sincsen

– kezdte Csaba. 

Ezután mesélt barátnőjének a csalódásokról, sérülésekről és a játszmákról, amiket ő maga is átélt – közben rájött, hogy a heteroszexuális emberek semmit sem tudnak a melegek helyzetéről. A negatív sztereotípiák eloszlatásának érdekében döntött úgy, hogy egy kis betekintést enged a melegek életébe.

Szinte bele sem gondolnak az emberek, hogy a fodrászod, a fogorvosod, a fotósod is lehet, hogy meleg. Nagyon fontos tudni, hogy én nem a melegségemmel szeretnék haknizni, ez csak egyetlen szegmense a személyiségemnek, amitől az ember se nem több, se nem kevesebb, viszont úgy éreztem, hogy erről most beszélni kell.


Kajdi Csaba a videójában személyes történeteket is megosztott: előfordult, hogy valakivel hetek óta együtt volt, amikor kiderült a férfiról, hogy családja van, egy másik férfi pedig csókolózni akart vele, és amikor Csaba emlékeztette, hogy neki felesége van, akkor azt mondta, hogy majd Csabára fogja, hogy kikezdett vele.

Minket is érnek sérelmek. Nekünk is van tartásunk, méltóságunk, és nem arról szól a dolog, hogy perverz szexőrültek vagyunk, és minden esetben magukat heterónak mondó férfiak az áldozatok. Mondjuk ki, mi, melegek is nagyon sok esetben vagyunk áldozatai a szexuális zavarokkal küzdő férfiaknak, függetlenül attól, hogy milyen irányban orientálódnak

– vallotta be Csaba.

Nyitókép: RTL Portré

#Bulvár#kajdi csaba#homoszexualitás#melegek#méltóság#kihasználás

Címlapról ajánljuk