Bulvár

Keményen ivott Kökény Attila: Bementem a szobába, majd imádkoztam Istenhez, hogy nem akarok többet részeg lenni

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 6:29

Volt, hogy az énekes megivott ötvennégy rövidet, aztán még elment egy presszóba.

Közel harminc éven át csaknem naponta ivott alkoholt Kökény Attila. Az énekes ezt Hajdú Péternek mondta el a Frizbi felvételén, amelyet a Blikk szemlézett.

Az énekes tizenhat éves korától rendszeresen ivott, a szervezete pedig teljesen hozzászokott az alkoholhoz. 

„Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam. Huszonöt éves koromban egy lány strigulázta a whiskyjeimet; este tíztől hajnali ötig megittam ötvennégyet, és utána még elmentem egy presszóba, ahol délig folytattam az ivászatot” – mondta.

2010-ben Kökény Attila visszavett az alkoholfogyasztásból, sőt a cigarettáról is leszokott. Két és fél éve a Kökény család minden tagja megtért Istenhez, az énekes pedig leszámolt függőségeivel. „Amikor azt mondod, hogy megtérsz, próbálsz Istennek tetszeni, akkor azokat a dolgokat, amiket régen csináltál, elhagyod. Ide tartozik a dohányzás, az ital, a drog, s millió olyan dolog, ami függőséget okoz. Nem akartam kamus lenni, aki csak úgy csinál, mintha leszokott volna. Bementem a szobába, majd imádkoztam Istenhez, hogy nem akarok többet részeg lenni, segítsen. Egyik percről a másikra megszabadított a függőségemtől” – fogalmazott Kökény Attila.

Nyitókép: Kovács Tamás / MTI

#Bulvár#kökény attila#alkohol#alkoholizmus#hajdú péter

Címlapról ajánljuk