Bulvár

„Tűnj a francba, és kussolj!” – Johnny Rotten beszólt Harry hercegnek és Meghan Markle-nek

rtl.hurtl.hu

2023. április 15. 13:24

Megvan a véleménye róluk a Sex Pistols egykori frontemberének. 

Harry herceg és Meghan Markle híres „szomszédja” kiakadt a hercegi párra, és nem fogta vissza magát, amikor kifejtette véleményét viselkedésükről – írta a New York Post. A 67 éves brit zenész, John Lydon, ismertebb nevén Johnny Rotten három évtizede költözött Kaliforniába, és a lap cikke szerint nem mondhatni, hogy szívesen fogadja külföldre költözött földijét.

A Sex Pistols egykori frontembere a Telegraph című brit lapnak adott interjújában mondta el, hogy mit gondol a sussex-i hercegről és hercegnéről. Lydon kicsinyes gyűlölködőként jellemezte Harryt, aki feleségével együtt egymás után adja a nyilatkozatokat, annak ellenére, hogy magánéletük tiszteletben tartását kérik mindenkitől.

Ha normális életet akarsz, a királyi családon kívül, akkor tűnj a francba. Egyszerűen tűnj a francba, és kussolj 

– jelentette ki a punkzenész.

Johnny Rotten közölte, hogy korábban neki is hasonló döntéseket kellett meghoznia arról, hogy saját panaszait kiteregesse-e a nyilvánosság előtt, és úgy döntött, inkább megtartja magának.

Johnny Rotten és a Sex Pistols leghíresebb dala a God Save the Queen című monarchiaellenes himnusz volt.


Nyitókép: Harry herceg Spare (Tartalék) című emlékiratának kötetei egy londoni könyvesboltban 2023. január 10-én, miután éjféltől megkezdték a könyv árusítását. Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

 

#Bulvár#harry herceg#johnny rotten#meghan markle

Címlapról ajánljuk