Bulvár

Kulcsár Edina: Tudom, hogy sokan nem olyan erősek, mint én

rtl.hurtl.hu

2023. április 12. 14:19

G.W.M felesége vitába szállt egy kommentelővel, aki azért szólt be neki, mert megosztotta, hogy hamarosan lesz egy új kutyusuk.

Mi is beszámoltunk róla, hogy hamarosan új családtaggal bővül Kulcsár Edina és G.w.M családja. Kislányuk születéséig már nem sok idő van hátra, azonban nem ő lesz az egyetlen jövevény a családban: a rapper Instagram-oldalán jelentette be, hogy újabb családtaggal bővültek.

Erre a bejelentésre akadtak ki a kommentelők, ugyanis szerintük „egy kutyakölyök legalább annyi figyelmet és törődést igényel, mint egy csecsemő.” A komment alatt többen is a celeb mellé álltak, mert úgy gondolják, hogy a közösségi médiában mindenki jobban tud mindent a másiknál.

Mindenki tudja, hogy mennyi a teherbírásod, a családi életedet és az is baj ha nem mondod el hogy van-e kerted

– írta a kommentelő Edinát védve. A celeb egy kommentben nyugtatott meg mindenkit, hogy ezeken a rosszakaró megnyilvánulásokon átlendült már egy ideje.

Én azt nem tudom ép ésszel felfogni, ha valaki gonosz és szándékosan rossz érzést keltő kommentet akar írni. És nem is csak velem szemben, tényleg lepereg már rólam, de tudom, hogy sokan nem olyan erősek, mint én, és nekik lelki problémákat okoznak ezzel

– írta.

Kulcsár Edina próbálta nyomatékosítani mindenkiben, hogy nem csak az létezik, ami a közösségi médiában felszínre kerül.

Ha valakit annyira érdekel valami, akkor lehet kérdezni is, nem pedig azonnal elítélően írni

– védekezett a kommentmezőben.

#Bulvár#kulcsár edina#vita#komment#instagram#kommentelő#kutya#gyerek

Címlapról ajánljuk