Bulvár

Palvin Barbara határozottan cáfolta, hogy megtörtént volna az eljegyzés

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 11. 18:24

„Ne higgyetek el mindent” – mutatta jeggyűrű nélküli kezét a világhírű magyar modell.

Március végefelé szaladt végig a világsajtó hasábjain a hír, hogy a 2018 óta egy párt alkotó Palvin Barbara és Dylan Sprouse eljegyezték egymást, és talán hamarosan jön a házasságkötés is. A 29 éves világhírű magyar modell és 30 éves színész eljegyzéséről az Entertainment Tonight írt először a párhoz közel álló forrásokra hivatkozva, a hír hitelességét pedig olyan fotókkal támasztották alá, amiken Palvin Barbara gyűrűsujján az állítólagos eljegyzési gyűrű is látható.

Április 9-én azonban Palvin Barbit bevásárlás közben fotózták le, és a lezseren öltözött világhírű magyar modell ujján nem volt ott a jegygyűrű. Ekkor már lehetett gyanítani, hogy az eljegyzés esetleg nem történt meg, de a Tiktokon hétfőn közzétett videó szerint egyértelmű, hogy Dylan Sprouse nem húzott még gyűrűt Palvin Barbara ujjára.

@barsbella Barbara desmintió los rumores de casamiento, dice que no creamos todo lo que vemos y que ella será la primera en anunciarlo (créditos ax17online) en yt #barbarapalvin #dylansprouse #greenscreen ♬ sonido original - barbiex


A fenti videó akkor készült, amikor az április 9-én megjelent fotók, a videón a fotós kérdezgeti Barbit, hogy mi igaz az eljegyzésről szóló pletykákból.

Barbara előbb egyértelműen mutatja bal kezét, hogy nincs rajta semmiféle eljegyzési gyűrű, majd azt mondja, hogy 

ne higgyetek el mindent.

„Szóval akkor nem jegyeztek el?” – kérdezi a paparazzi az épp a csomagtartóba pakoló Palvintól.

Nem.

„Tudni fogtok róla, ha eljegyeztek” – teszi hozzá a modell.

Ami azt illeti, az Entertainment Tonight 3 héttel ezelőtti cikke után Palvin Barbara Instagramján elég egyértelmű utalást tett arra, hogy az eljegyzési gyűrű csak poénkodásból került az ujjára. A március 25-én közzétett fotóhoz azt írta, hogy „párkapcsolati állapot: eljegyzett @eszterbodogan!” A fotón pedig az látható, hogy egy buliban egyik barátnője (Bodogán Eszter) féltérdre ereszkedve megkérte Palvin Barbara kezét, gyűrűt húzva az ujjára.


Nyitókép: Stefanie Rex/picture alliance via Getty Images

#Bulvár#palvin barbara#eljegyzés#jegygyűrű#pletyka#cáfolat#dylan sprouse

Címlapról ajánljuk