Bulvár

Sári Évi nem szeretne anya lenni, szakított a párjával

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 10:03

45 évesen már nem akar belevágni.

Sári Évi a Storynak mesélt arról, hogy miért ért véget legutóbbi kapcsolata annak ellenére, hogy a volt párjával igazán szerették egymást – írja a 24.hu.

A színésznő éve jól indult, legutóbb a Maldív-szigeteken pihent, és egy új dinner show-ban is fellép kéthetente. A szerelmi élete is fordulatosan alakult, Kucsera Gáborral is hírbe hozták, Évi azonban a Storynak elárulta, hogy egészen más most a prioritás a magánéletében:

Hogy így vagy úgy, de rendeződjön az a se vele, se nélküle kapcsolat, amelyben egy jó ideje vergődöm valakivel. Bevallom, az elengedés sohasem volt erősségem, és most is nehezen megy

– mondta a színésznő. Elmondta, hogy egy fiatalabb férfival volt együtt, akivel azonban nem értettek egyet a gyerekkérdésben: a férfi szeretett volna gyereket, de Évi 45 évesen már nem akart anyává válni.

Belegondoltam, hogy ha 46 évesen szülnék, mire a gyermekem betöltené a húszat, 66 éves lennék már. Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele

– árulta el Évi, és azt is hozzátette, hogy ha úgy alakult volna az élete, akkor az anyaság lett volna a számára a legfontosabb, és mindent alárendelt volna. A színésznő nem tart a szingliségtől, mert elmondása alapján nem társfüggő.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#sári évi#anyaság#kapcsolat#szakítás#gyerek

Címlapról ajánljuk