Bulvár

„Ez a nyugdíj a vicc kategóriába tartozik” – a Piramis tagjai nem tudnának megélni a nyugdíjukból

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 11:47

Lehetetlen feladat.

Závodi János és Köves Miklós Pinyó fényes karriert tudhatnak maguk mögött, azonban megfelelő előrelátás nélkül a luxus nem tart sokáig. A Piramis tagjai a Bestnek meséltek arról, hogy meg tudnának-e élni csupán az államtól kapott nyugdíjukból, amit a Blikk szemlézett.

28 ezerrel indultunk, és ahogy öregedtünk, feltornáztuk magunkat 53 ezerre. Ez a nyugdíj a vicc kategóriába tartozik, képtelenség lenne megélni belőle

– kezdte Köves Miklós Pinyó, mire János bevallotta, hogy neki még ennél is kevesebb a nyugdíja. A zenészek azonban tisztában vannak vele, hogy ez az előadói hivatás egyik velejárója, és nekik kellett volna gondoskodniuk arról, hogy többet spóroljanak a karrierjük csúcsán:

Nem panaszkodunk, volt idő, amikor nagyon jól éltünk, nagyon jól ment. Csak a mának éltünk, nem tettünk félre, nem gondoltunk a jövőre. Ha utánaszámolok, elszórtuk az éjszakában majdnem egy családi ház árát

– emlékezett vissza János. 

A zenészek elárulták, hogy az éjszakai vad buliknak már vége: Pinyó szabadidejében szeret olvasni, és a barátaival megnézni egy-egy meccset, János pedig a kisfiával tölti a mindennapjait, edzésre és versenyekre viszi.

Nyitókép: Závodi János a Fókusz felvételén 2014-ben

#Bulvár#piramis#závodi jános#köves miklós#nyugdíj#takarékoskodás#vicc

Címlapról ajánljuk