Bulvár

Shakira elhagyta Barcelonát, Piqué kiborult

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 10:33

Azért telepedtem le Barcelonában, hogy stabilitást biztosítsak a gyerekeimnek, ugyanezt most a világ egy másik csücskében keressük, család, barátok és a tenger mellett

– kezdte Shakira Instagram posztját, amiben elbúcsúzott Spanyolországtól. Az énekesnő már a szakításkor jelezte, hogy Miamiba szeretne költözni két közös gyerekükkel, aminek Piqué nem örült.

Shakira vasárnap hagyta el Spanyolországot 8 és 10 éves fiaival, hogy új életet kezdjenek Floridában. Az énekesnő célja az volt, hogy a gyerekek már április 11-én kezdhessenek az új iskolában, azonban Gerard Piqué állítólag őrjöngött, mert csak pár nappal a költözés előtt értesült erről – írja a Daily Mail. A lap értesülései szerint Shakira ügyvédje jelezte Piqué ügyvédjének a költözést, valamint az énekesnő is felhívta a focistát, hogy megerősítse a hírt.

Shakirához közel álló források szerint Piqué tényleg nem fogadta jól a híreket.

Nagyon mérges, hogy ilyen rövid idővel a költözés előtt tudta meg. Nem ért egyet azzal, hogy a gyerekek nem Barcelonában fejezik be a tanévet.


Találgatások szerint Shakira egy Miamiban élő férfibe szeretett bele, és ezért szeretett volna minél hamarabb költözni, de ezt egyelőre még semmi sem támasztotta alá.

Nyitókép: MEGA / GC Images / Getty Images

#Bulvár#shakira#piqué#költözés#gyerekek#szakítás#miami#barcelona

Címlapról ajánljuk