Bulvár

WhisperTon: Kinek árt az a fiú, aki önkifejezés céljából csipkés anyagot ölt testére?

rtl.hurtl.hu

2023. április 1. 8:46

Élni vagy túlélni? – teszi fel a kérdést az egyik legnépszerűbb magyar influenszer.

 

„Egész életemben bántottak azért, mert önmagam voltam. Mindig ki voltam közösítve. Én voltam az a srác, aki sosem illett bele a bandába. Más voltam. Más, de nem kevesebb” – jelenti ki WhisperTon a TikTokon.

Majd így folytatja:

Kinek árt az a fiú, aki önkifejezés céljából csipkés anyagot ölt testére, aminek a hossza a csípőd helyett a köldököd felett ér véget? Valóban a külsőségek határozzák meg, mennyire vagy hű a nemedhez? Vagy ezek pont az önképed labilisságát tárják fel neked?

De mi lesz 50 év múlva? WhisperTonnak erre is van válasza. „De 50 év múlva, amikor visszatekintek az életemre, arra a Tonra akarok emlékezni, aki félt a biztonságos közeg megteremtése érdekében megmutatni a világnak, ki is ő valójában, vagy aki vállalta a kockázatot, felvette a színes ruhát, kiposztolta azt a cringe videót és önmaga akart lenni? Hisz úgy döntött, minden nehézség ellenére élni akar.  Nem pedig túlélni” – jelenti ki.

És egy egyszerű kérdéssel zárja:

Te mit választasz?


Mint arról beszámoltunk, a Videómánia nevű Youtube-oldalt készítő Dancsó Péter nemrég azon akadt ki, hogy WhisperTon az Egyesült Államokba költözött egy hónapra a szerinte homofób magyarok elől. Dancsó szerint a homoszexualitását nyíltan vállaló WhisperTon megtestesít mindent, amit az emberek „se a melegekben, se az influenszerekben” nem szeretnek.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Whisperton#tiktok#elfogadás#dancsó péter

Címlapról ajánljuk