Bulvár

Fétisszerkóban a Kék Osztriga bárban a megafonosok: zavarba ejtő képpel toboroz kormánypárti influenszereket Trombitás Kristóf

rtl.hurtl.hu

2023. március 26. 15:08

Fess, fiatalos, hazafias.

Nem tudjuk, hogy éppen mi jár Trombitás Kristóf megafonos influenszer fejében, akinek a közösségi médiában megosztott posztjai általában az ellenzék szidásáról, a kormány beszédtémáinak ismétléséről, vagy a francia forradalom iránt érzett mérhetetlen gyűlöletéről szólnak.

A megmondóember most teljesen más sebességbe kapcsolt, és kiposztolt egy Photoshoppal megszerkesztett képet, amelyen az látható, hogy a Megafon tagjai – köztük Bohár Dániel, Deák Dániel, valamint saját maga – bőrből készült fétisszerkóban pózolnak a Rendőrakadémia-filmekből ismert Kék Osztriga melegbárban.

A képhez Trombitás belinkelte a Megafon képzéseinek weboldalát, és arra sarkallta követőit, hogy jelentkezzenek a csapatba. A kommentelők között bőven akadnak értetlenkedők, egyikőjük így fogalmaz: „Hát... Ez a kép nekem valahogy nem jön be! Inkább taszítana, mint vonzana, ha azon járna az eszem, hogy influenszer legyek.” Volt, aki azonban sokkal megértőbben azt írta: „A kép nekem se jön be😄Azt viszont el kell ismerni, hogy ezek a megafonos vélemény formálok értik a dolgukat. Remélem a most csatlakozók közt is lesznek ilyen kaliberű emberek.Hajrá Megafon!!!”

A posztot megőriztük képernyőképként, ha esetleg Trombitás mégis úgy döntene, hogy nem ez az évszázad poénja, és letörölné azt:

Fétisszerkóban látogattak a Kék Osztriga bárba a Megafon tagjai: Trombitás Kristóf erről posztolt képet

Trombitás Kristófnak nem ez az első furcsa posztja. Tavaly év végén a Facebookon osztott meg egy „ember, most jövök…” mémet, de nem igazán lehet tudni, mire gondolt. A mém egyébként azután kezdette terjedni, hogy a miniszterelnök azzal akarta lerázni a Telex őt kérdezni próbáló újságíróját, hogy „Ember, most jövök ki egy templomból”. Így még kevésbé érthető, mire próbált utalni a mémmel Trombitás.


Nyitókép: Facebook

#Bulvár#megafon#trombitás kristóf#melegbár#facebook

Címlapról ajánljuk