Bulvár

Borbély Alexandra az ikerlányairól: Most ők nekem a színház, én pedig a néző

rtl.hurtl.hu

2023. március 24. 10:07

A színésznő jövő januárban tervez visszatérni a színházba.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, Franciska és Elza tavaly októberben születtek meg. A Mellékhatás színésznője a Blikknek mesélt az anyaság örömeiről és a gyereknevelésről.

Nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagyok a gyerekeimmel. Úgy érzem, révbe értem. Persze, adódnak kihívások, megváltozott az életem, de nagyon élvezek minden pillanatot

– kezdte az RTL+ streming szolgáltatóra visszatérő sorozatban Bertát alakító színésznő, aki jól boldogul a két csöppséggel.

Nem érzem nehezített pályának, hogy ketten vannak. Ervin mindenben segít, de a nagyszülőkre, barátokra is számíthatunk. Számomra ez a természetes, és szerencsére a lányok nagyon jó gyerekek. Végigalusszák az éjszakát, nyugodtak és jókedvűek, rengeteget mosolyognak. Már egyre aktívabbak, fedezik fel a világot, amit szívet melengető figyelni. Most ők nekem a színház, én pedig a néző

– mesélte a Blikknek a színésznő, aki 2024 januárjában tervez visszatérni a Katona József Színházba.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin nemcsak a valóságban, hanem az RTL képernyőjén is egy párt alkotnak. Íme a Fókusz riportja a Mellékhatás második évadáról:


Nyitókép: Életünk története / RTL

#Bulvár#nagy ervin#borbély alexandra#ikrek#gyerek#anya

Címlapról ajánljuk