Bulvár

Tóth Gabi retteg, a hitel miatt fogyott hat kilót

rtl.hurtl.hu

2023. március 23. 6:06

Hitelt vett fel új otthonukra, retteg, hogyan fizeti vissza – írta a Story magazin Tóth Gabiról, aki a lapnak bevallotta, bele is soványodott a felújítás és az eladósodás okozta stresszbe.

Lelkileg megviseli Tóth Gabit, hogy férjével, Krausz Gábor séffel együtt eladósodtak – írta a csütörtökön megjelenő Story magazin. Pár héten belül költöznének az új, szentendrei házba, ahol egyelőre még áldatlan állapotok uralkodnak az énekesnő szerint. „Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – fogalmazott.

Arról beszélt a lapnak, hogy az első hitel felelősségétől „picit betojt”, mert a hiedelemmel ellentétben az ő szakmájuk elég bizonytalan, de legalább ciklikus.

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben

– fogalmazott. Férje, aki éppen forgat, mindebből csak annyit érzékel, hogy Gabi idegbeteg, és mire Krausz hazaér, „úgy rogyok össze, mint egy rongybaba” – mondta a lapnak.

A Story úgy tudja, hogy a pár Szentendre elegánsabb részén, Pismányon építkezik, pontosabban újít fel egy házat.

#Bulvár#tóth gabi#hitel#krausz gábor#adósság#stressz#fogyás

Címlapról ajánljuk