Bulvár

Hamburgerezőben dolgozik Gesztesi Károly fia

rtl.hurtl.hu

2023. március 3. 5:23

Gesztesi Márkó korábban zenei karrierről álmodott.

A 2020-ban meghalt Gesztesi Károly fia, Márkó egy V. kerületi étteremben dolgozik szakácsként, írja a Blikk. A lap helyszínen készített riportjából kiderül, hogy

  • Márkó a hely szíve, lelke, ő adta ki az ételt is, amikor ott jártak.
  • Szorgosan dolgozik, mivel egyszer sem állt meg, miközben ott voltak.
  • Mikor a Blikk újságírói megkeresték, hogy beszéljen velük, udvariasan elhárította a megkeresésüket.

A cikkben megjegyzik, hogy Gesztesi Márkó és négy testvére több mint százmilliós vagyonon osztozott az apjuk halála után. Az ingóságokat, Gesztesi autóját és a budakalászi luxusvillát a színész gyermekei örökölték. E kapcsán azt írják, hogy nagyra értékelendő az, hogy az örökölt vagyon ellenére egy nem kifejezetten könnyű, talpalós munkát választott Márkó. A színész fia korábban zenei karrierről álmodott, korábban voltak ezzel kapcsolatos próbálkozásai is.


Gesztesi halála után a színész gyerekkori barátja, Galambos Lajos vette a fiút a szárnyai alá.

Nem is kérdés, hogy bármikor ott vagyok a gyerekeknek. Ez természetes. Márkót próbálom a szárnyaim alá venni, segíteni őt zenei karrierjének az elindításában.

– mondta a Blikknek korábban a Lajcsiként ismert zenész, aki a gyógyíthatatlan betegsége miatt nem vonult be a börtönbe, a legutóbbi hír róla pedig az volt, hogy mentővel kellett kórházba vinni.


Nyitókép: Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

#Bulvár#gesztesi károly#gesztesi márkó#hamburger#étterem

Címlapról ajánljuk