Bulvár

Molnár Anikó édesanyja erős kommentet írt lánya OnlyFansre feltöltött, fehérneműs képe alá

rtl.hurtl.hu

2023. március 1. 6:19

A 47 éves Anikó sok vele egykorú nőtől kap levelet. Nincs önbizalmuk, de ő visszaadja nekik. 

Egyre több magyar híresség dönt úgy, hogy kipróbálja magát az OnlyFans nevű előfizetéses oldalon, ahol ugyan nem csak erotikus tartalmakat lehet kínálni, sokan azonban mégis ezt az irányt választják. Például Kelemen Anna, aki állítólag már azzal a gondolattal is eljátszott, hogy tanfolyamon kellene továbbadnia tapasztalatait.

Molnár Anikó is regisztrált a felületre, igaz ő nem ugrott rögtön fejest a lehetőségbe, először tájékozódott, majd a Hot! magazinnak elmondottak alapján profi fotóssal csináltatott egy sorozatot – amiből meg is mutatta az egyik szexi fotót. A lap szerint voltak, akik az állítólagos utómunkák miatt kritizálják a híresség képeit, ő azonban állítja: 

Fényelve lett, de nem szedtek le semmilyen felesleget a csípőmből vagy a karomból.

Molnár Anikó sok pozitív visszajelzést, biztatást is kap. Még 75 éves édesanyja is mellé állt.

Nagyon laza egyébként: amikor kitettem az első fehérneműs képemet, anyukám odakommentelt, hogy »Tiszta anyja, azaz én«. Emellett rengeteg levelet kapok velem egykorú nőktől, hogy örülnek annak, hogy bevállaltam, mert nekik nincs semmi önbizalmuk, de én most visszaadom nekik

– fogalmazott Molnár Anikó, aki a Fókusznak azt mondta: „Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom.” 


Nyitókép: RTL

#Bulvár#molnár anikó#OnlyFans#komment#édesanya

Címlapról ajánljuk