Bulvár

A tempó miatt az irodában aludt a Twitter egyik vezetője, kirúgták

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 6:35

Úgy látszik, a legkeményebb munkamorál és a maximális elhivatottság sem elég Elon Musknak.

A hírek szerint kirúgták a Twitter egyik vezetőjét, aki arról lett híres, hogy felkerült róla egy kép, amint az irodája padlóján alszik, írja a New York Post. Esther Crawford a Twitter régi vezetői közé tartozik, de megtarthatta a pozícióját az új tulajdonos, Elon Musk hatalomátvétele után is. Crawford azért volt kénytelen az irodában aludni, mert Musk kemény tempóját csak így lehet tartani.

Crawforddal és több más vezetővel sem közölték, hogy elbocsátották őket, csak annyit vettek észre, hogy kizárták őket a vállalati rendszerekből.

Crawford vasárnap késő este reagált a kirúgására, véleménye szerint a kemény munkába vetett hite nagy hiba volt. Hozzátette: nagyon büszke az embereire, hogy ilyen figyelem és felhajtás közepette is remek munkát tudtak végezni.


Crawford, akit a Twitter Blue előfizetéses szolgáltatás felügyeletével bízták meg, azért is vált népszerűvé, mert úgy tudott vezető maradni a Twitternél, hogy Elon Musk szinte a teljes felsővezetést kicserélte a saját cégei embereivel.

Az közösségi oldaltól több mint 200 embert rúgtak ki a hétvégén, köztük volt Crawford is. Mielőtt Musk megvásárolta a céget, a Twitter nagyjából 7500 embert foglalkoztatott. Hétfőn ez a szám körülbelül 2000-re csökkent.

Nyitókép: @evanstnlyjones / Twitter

#Bulvár#twitter#elon musk#alvás#iroda#esther crawford

Címlapról ajánljuk