Bulvár

A Kulcsár Edinával közös esküvői fotójuk alatt, kommentben ment neki G.w.M a gyerekei anyjának

rtl.hurtl.hu

2023. február 26. 17:02

Egy másik kommentelőnek válaszolt. 

Az rtl.hu is beszámolt róla, hogy Kulcsár Edina, és a G.w.M néven ismertté vált rapper, Varga Márk a minap összeházasodtak. Erről mindketten közzétettek egy fotót a közösségi oldalaikon, így mindenki láthatta Kulcsár Edina csodaszép, hófehér esküvői ruháját, és G.w.M elegáns narancssárga öltönyét.

Egy kommentelő azonban úgy tűnik, annyira G.w.M szívébe találhatott a kérdésével, hogy a rapper az esküvői fotójuk alatt kelt ki egykori párja, Nagy Melanie ellen. A kérdés ez volt:

Melanie pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberben lett volna az esküvőtök, ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek, ennyira hazudna?

Mire G.w.M azt válaszolta, hogy minden évben legalább 3-4-szer külön költözött Melanietól, ami így ment évekig, aztán a gyerekek miatt vívta a belső csatáit.

Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!

– tette hozzá. Elmondása szerint a világ nem látott még ilyen „hazug, manipulatív személyiséget”.

Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba

– írta G.w.M.

Tudnék én mesélni, hozzá teszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog!

– zárta sorait a rapper.


Nagy Melanie korábban a Reggeliben arról mesélt, 40 millió forintnál is nagyobb adósságot hagyott hátra G.w.M, amit a rapper helyett neki kell fizetnie. Ráadásul a várt gyerektartásnak is csak a negyedét kapta meg.


Nyitókép: RTL Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#g.w.m#nagy melanie#esküvő

Címlapról ajánljuk