Bulvár

„Fájdalmas és kínos”: borzasztó volt nézni a BAFTA díjátadót

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 15:26

Minden idők legkellemetlenebb pillanatai egy helyen.

Nézni is fájdalmas

– mondták a nézők az idei BAFTA díjátadóról, amit február 19-én tartottak meg. A 76. alkalommal megrendezett filmes díjátadót kellemetlen előadások és lapos viccek jellemezték – írja a Daily Mail.

A díjátadót a West Side Story sztárja, Ariana DeBose nyitotta meg egy rappel, aminek a szövegébe a díjakra jelölt nőket szőtte bele, azonban ezen a felvételen az arcuk mindent elárul:


A nézők is értetlenül álltak a műsorszám előtt, egy kommentelő nem is bírta nevetés nélkül:

Bepisilik a röhögéstől Ariana dala miatt, miért történik ez egyáltalán?

– írta, és többen is egyetértettek vele abban, hogy az előadást nézni is kínos volt.

Majd következtek a díjátadó műsorvezetői, Alison Hammond és Richard E Grant. A nézők szerint míg Alison csekély műsorvezetői képességeit is alulmúlták Grant lapos poénjai. 

Alison interjúkat is készített a győztesekkel, amik szintén nem nyerték el a nézők tetszését, inkább szörnyűnek és kínosnak találták a beszélgetéseket. Azt is szóvá tették, hogy a műsorvezetőnő szinte nem is hagyta szóhoz jutni az interjúalanyokat, így a nézők nem sok érdekességet tudhattak meg tőlük. Roppant kínos volt Alison interjúja Helen Mirrennel is, aki a köszönőbeszédében II. Erzsébet királynőnek is köszönetet mondott.

Cringe parádé a BAFTA díjátadón
A házigazdák: Richard E. Grant és Alison Hammond - Fotó: Kate Green / BAFTA / Getty Images

A díjátadó igencsak kínos pontja volt az is, amikor tévesen nevezték meg az egyik kategória győztesét: Kerry Condon helyett Carey Mulligent hívták a színpadra, aki már félúton volt, mire korrigálták a nyertest. A fiaskót a díjátadó közvetítéséből kivágták, de a feszültség még így is tapintható a felvételen:


A fentiek mellett néhány néző azt is kritizálta, hogy a meghívottak közül sokan kék szalagokat viselve jelentek meg a díjátadón, kifejezve a szolidaritásukat a világ menekültjei felé. A nyertesek listája a Daily Mail cikkében megtekinthető.

Nyitókép: Stuart Wilson / BAFTA / Getty Images 

#Bulvár#bafta#díjátadó#kínos#győztes#rap#kellemetlen#cringe

Címlapról ajánljuk