Bulvár

Ezt a négy fura és szokatlan tárgyat viszi magával III. Károly, ha elhagyja a palotát

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 10:39

Egy, a családhoz közel álló forrás leplezte le a brit királyt és a hozzá nőtt fura tárgyait.

A JustJared gyűjtötte össze különböző interjúkból, életrajzi könyvekből és közeli forrásoktól, hogy melyek azok a tárgyak, amelyeket III. Károly brit király mindenképpen magával visz az utazásai során.

Gyermekkori mackó

Christopher Andersen, a hamarosan megjelenő „The King” című könyv szerzője árulta el egy interjúban, hogy az egykori walesi herceg a gyermekkorában kapott plüssmedvéjével utazik.

Egészen kicsi gyerekkora óta megvan neki és az egyetlen személy, aki megvarrhatja a király plüssmaciját, az a gyermekkori dadája, Mabel Anderson, akihez nagyon közel áll

– mesélte Andersen.

Ajánló: „Ha egyedül vagyok otthon, Borisz az enyém!” – Felnőttek, akik ragaszkodnak nyunyókájukhoz

Egyedi gyártású vécédeszka

Szintén Christopher Andersen mesélte el, hogy a király ragaszkodik az egyedi vécéülőkéjéhez, ezért azt minden utazásán utána kell vinni, amint kilép a palotából.

Saját szakács

III. Károly király állítólag tagadta ezt az állítást, de a palotában dolgozó emberek, azt mondták, hogy amikor vendégségbe megy, gyakran hozza magával a saját szakácsát, hogy ő készítsen neki ételt, amit külön csak ő fog enni az asztalnál.

Jégkockakészítő

Mindenkinek megvan talán az a műanyag, folyton a fagyasztóban lévő jégkockatál, amiben a halandó emberek készítik a hűsítő üdítőjükhöz való jégkockákat. III.Károlynak szintén van ilyen, annyi különbséggel, hogy ő mindenhova magával viszi ezt.

Azt hiszem, az egyik legviccesebb furcsaság. Több családtagnak is van ilyen, a királynőnek is – nem szeretik a négyzet alakú jégkockákat és azt a hangot, amit kiadnak amikor beledobják a pohárba

– állította egy közeli forrás.

Nyitókép: Samir Hussein / WireImage

#Bulvár#iii.károly#királyi család#palota

Címlapról ajánljuk