Bulvár

Madonna megmagyarázta sokkolóan felismerhetetlen arcát

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 6:33

Úgy reagált, ahogyan az tőle szinte elvárható. Bocsánatot kérni nem fog.

Madonna egy rövid beszédet mondott a vasárnapi Grammy-gálán, amiben a lázadó előadókat köszöntötte. Ahogyan beszámoltunk róla, a pop királynője nemcsak szavaival lepte meg a közönséget és a nézőket, hanem új megjelenésével is. Sokan ugyanis szinte fel sem ismerték a plasztikai műtétekkel átalakított Madonnában Madonnát.

A New York Post számolt be róla, hogy az énekesnő egy videóval, illetve egy Instagram-poszttal reagált az erős kritikákra. A videóban olyan sztárokkal pózol, mint Cardi B, Sam Smith és Honey Dijon. Posztjában arról ír: ahelyett, hogy arra koncentrálnának az emberek, amit a beszédében mondott, 

sokan úgy döntöttek, hogy csak a rólam készült közeli fotókról beszélnek, amelyeket egy sajtófotós készített rólam egy teleobjektíves géppel, ami bárki arcát eltorzítaná!!!.

Hozzátette: ismét az ageizmus (a kor miatti megkülönböztetés) és a nőgyűlölet érte el, amelyek áthatják a világot. Szerinte ez a világ nem hajlandó ünnepelni a 45 év feletti nőket, sőt, megbünteti őket, ha továbbra is erősakaratúak és szorgalmasak. 

Soha nem kértem bocsánatot sem a kreatív döntéseimért, sem a külsőmért vagy az öltözködésemért, és nem is fogom elkezdeni

 – tette hozzá Madonna. „A média a karrierem kezdete óta lealacsonyított, de megértem, hogy ez az egész egy próbatétel, és örömmel teszem meg az utat, hogy a mögöttem álló nőknek könnyebb dolguk legyen az elkövetkező években” – fogalmazott az előadó. 

Nyitókép: Madonna / Instagram

#Bulvár#madonna#grammy#plasztikai sebészet#arc

Címlapról ajánljuk