Bulvár

Taylor Lautner annyit meztelenkedett a Twilight filmekben, hogy testképzavara lett

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 16:05

A teste visszatért eredeti állapotához, azonban a kommentelőknek ez nem tetszett.

Taylor Lautner, a Twilight filmek Jacobja új, feleségével közös podcastjében árulta el, hogy milyen mentális kihívásokkal kellett szembenéznie, miután a forgatások után elkezdett megváltozni a teste – írja az Enews. A színész éveken keresztül keményen edzett, hogy elérje a kívánt testfelépítést, azonban ennek ára volt. Ez leginkább akkor tudatosult benne, amikor a filmsorozat forgatása véget ért, és elkezdett kevesebbet edzeni. 

16 és 20 éves korom között szerepeltem a filmekben, ahol a karakterem arról volt ismert, hogy minden második percben ledobja a felsőjét. Akkoriban nem tudtam, hogy ez hatással van, vagy lesz rám jövőben, de visszagondolva természetes, hogy hatott rám, és még fog is. (…) Az első filmben 63 kiló voltam, a másodikban már majdnem 80. Nem ilyen volt a természetes testfelépítésem. Nagyon keményen kellett dolgoznom érte, és nagyon kemény volt fenntartani is.

– mondta a színész, és azt is elárulta, hogy annak idején heti 6 nap járt edzeni, volt hogy napi többször is.

Lautner, a forgatások bejfejezése után kevesebbet járt edzeni, mivel a többi filmszerepéhez nem volt szükséges, és a teste elkezdett változni. Elvesztette a kockás hasát, közelített az eredeti testfelépítéséhez, azonban mindez addig nem zavarta, amíg az interneten nem kezdték el kritizálni a megjelenését.


A színész Instagram oldalán gyakran oszt meg képeket, és ma is ügyel az egészségére, de már sikerült legyőznie a testképzavarát.

Egymás mellé rakták a félmeztelen képeimet az akkori filmemből és Twilight filmekből, és azt mondták, hogy mennyire elengedtem magam. Miközben én nem éreztem, hogy rosszul néznék ki.

A színész mentális egészségére nem voltak jó hatással ezek a megjegyzések, az összehasonlítás pedig még évekig folytatódott. Idővel sikerült helyretennie a testéhez fűződő viszonyát, és szeretné, ha mások is előtérbe helyeznék a mentális egészségüket. Felhívta a figyelmet arra, hogy a boldogság nem a külsőségekben keresendő:

 

A tested nézhet ki hihetetlenül, lehetsz izmos, szálkás, fogyhatsz és izmosodhatsz, de ha mentálisan nem vagy egészséges, akkor ez semmit nem ér. (…) Ne abban keresd a boldogságot, hogy hogy nézel ki. Ne gondold, hogy ha lefogsz pár kilót, vagy izmosabb leszel, akkor majd egy nap felkelsz, belenézel a tükörbe, és hirtelen boldog leszel. Az értékeket nem ebben kell keresni.

 

Nyitókép: Jeff Kravitz / Getty Images

#Bulvár#taylor lautner#twilight#meztelenség#felsőtest#edzés#izom#testképzavar

Címlapról ajánljuk