Bulvár

Doja Cat kiakadt, hogy Britney-hez hasonlították a kopaszsága miatt

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 15:09

Előtte volt, hogy hetekig nem mosott hajat.

Doja Cat korunk egyik divatikonja, annak ellenére, hogy még csak 3 éve robbant be a köztudatba. Ezalatt a rövid idő alatt azonban annyi extrém külsőt villantott, mint a Variety szerint sokan egész karrierjük alatt – ehhez elég egy pillantást vetni a rapper-énekesnő Instagram oldalára. Legutóbb például az arcára ragasztott műszempillákkal jelent meg a párizsi divathéten:


A merész külső mögött azonban tudatos döntések állnak, mint például az, hogy leborotválta a haját és a szemöldökét is. Doja Cat a Variety-nek árulta el, hogy miért akart megszabadulni a tincseitől.

Amikor leborotváltam a szemöldököm és a hajam, azt gondoltam, valamin változtatnom kell. Akkoriban nem jártam edzeni, és nem gondoskodtam magamról úgy, ahogy szerettem volna. Tennem kellett valamit, úgyhogy lenyírtam az egészet, és akkor végre láttam a fejem formáját. Láttam az egész arcomat, a füleimet, mert végre nem volt a homlokomra ragasztva egy paróka

– árulta el az énekesnő.


Sokakat meglepett az új külső, és az énekesnő rengeteg bántó kommentet kapott, amik közül talán az bosszantotta a legjobban, hogy a tettét ahhoz hasonlították, mint amikor 2007-ben Britney Spears nyírta le az összes haját. Doja Cat elárulta, hogy a párhuzam nem is maga miatt, hanem inkább Britney miatt zavarta. 

Hihetetlenül tiszteletlen az emberektől, hogy lekicsinylik azt, amin Britney keresztülment, és egy olyan dologgal viccelődnek, ami igenis nagy és komoly esemény volt az ő életében

– mondta, mivel Britney esetében a hajának leborotválása egy mentálisan nehéz időszak következménye volt, a gyerekeiért folytatott felügyeleti per és magánéleti válság közepén. Ezzel szemben Doja Cat praktikus okokból mondott búcsút a hajának. Elárulta, hogy régóta visel parókákat, de sosem sikerült igazán hozzászoknia. 

Stresszes, ha edzeni akarsz, és lecsúszik a fejedről egy nyilvános edzőteremben. Így az edzés mellett erre is figyelned kell. Szóval ez a legjobb döntés, amit valaha hoztam, és még sosem éreztem magam ilyen szépnek.


Az énekesnő azóta is hord parókákat, de szerinte azóta sokkal kényelmesebb ezeknek a viselése, mert nincs alatta a saját haja, ami amúgy is „zsíros és ragasztós volt a parókák alatt”, mert volt, hogy hetekig nem mosott hajat. Így már sokkal praktikusabb számára ezeknek a viselete.

#Bulvár#doja cat#britney spears#kopasz#haj#extrém külső

Címlapról ajánljuk