Bulvár

„Kiderült”, milyen zene szól a pokolban: nem metál

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 14:29

Egy pap azt állítja, kis időre meghalt, és a pokolra jutott, ahol végtelenítve szólt Rihanna és Bobby McFerrin.

A Pokolgép átírhatja Éjféli harang című klasszikus számának a szövegét, amiben az ördög metált játszott orgonán. Egy amerikai pap szerint ugyanis nem metál szól a pokolban.

A michigani Gerald Johnson ráadásul ezt nem hasraütésszerűen mondta, ahogy a kollégái, hanem „empirikus bizonyítékkal” támasztotta alá. Johnson egy TikTok-videóban számolt be arról, hogy 2016-ban szívrohamot kapott, és a lelke rövid időre elhagyta a testét.

A pap úgy gondolta, hogy felfelé indul majd el, mivel elég sok jót tett, és Istennek tetsző döntéseket hozott, ehelyett a lelke lefelé tartott, egészen a Föld középpontjáig, ugyanis elmondása szerint ott van a pokol.

„A emberek négykézláb jártak, miközben égették az egész testüket. Láttam egy pokolkutyát is, amit egy démon tartott láncra verve, közben pedig ugyanazok a dalok szóltak végtelenítve.” 

Gerald Johnson szerint például Rihannától az Umbrella és Bobby McFerrin-től a Don't Worry Be Happy.


Azt is hozzátette, hogy ez sokkoló volt. „Még a zene is azt üzente, hogy nem szolgáltam eléggé Istent a Földön, helyette a Sátánt választottam, mivel ő ihlette ezeket a dalszövegeket.”

Nyitókép Rihanna a Diamond Ball jótékonysági rendezvényen New Yorkban 2019. szeptember 12-én. Fotó: MTI/EPA/Peter Foley.

#Bulvár#pokol#rihanna#Bobby McFerrin#hit#isten

Címlapról ajánljuk