Bulvár

Az egypetéjű ikrek egyszerre szeretnének teherbe esni közös vőlegényüktől

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 9:24

Anna és Lucy Decinque az ikrekhez hasonlóan nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással, azonban az ő esetükben egy kicsivel többről van szó: nemcsak a ruháikon és a külsejükön osztoznak, de párjukon is.

A magukat „a világ leghasonlóbb ikreinek” nevező hölgyek nagy terveket tűztek ki, ugyanis amellett, hogy mindent megosztanak egymással, a terhességüket is egyszerre szeretnék megélni. Azt viszont beismerték, hogy ez sok lehet egyszerre a vőlegényüknek, Ben Byrne-nak:

Ez biztosan nagy nyomás egyetlen férfinak. A multi-taskingon múlik az egész, azt hiszem.

– kommentálta egyikük a helyzetet.

35 évesen döntötték el, hogy eljött az ideje a babavállalásnak. Persze, ennek is megvannak a kihívásai, hiszen mi történik, ha vőlegényük csak az egyiküket ejti teherbe? Ez a veszély már fel is merült egyszer, amitől teljesen kiborultak. A testvérek annyira eltökéltek a tervükkel kapcsolatban, hogy folyamatosan mérik a hőmérsékletüket, és a lábaikat az égbe emelve fekszenek, hogy minden rendben menjen. Persze, a közös babázás vágyai mellett a mindennapokban is ügyelnek rá, hogy kihangsúlyozzák hasonlóságukat. Az Instagram-oldalukon minden fotójukon ugyanolyan ruhában láthatóak, és sosem szerepelnek egymás nélkül.

A hármasuk 2012 óta van együtt, és azóta már el is jegyezték egymást. Ha viszont tényleg a tettek mezejére szeretnének lépni, hogy összeházasodjanak, akkor maguk mögött kell hagyniuk Ausztráliát, ahol a poligámiát bünteti a törvény.

Nyitókép: Instagram - @annalucydecinque

#Bulvár#ikrek#vőlegény#poligámia#terhesség

Címlapról ajánljuk