Bulvár

„Kéthetente rohadvány zenéket hoz ide” – keményen leszólta G.w.M-et Szabyest

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 9:21

A YouTube-on ismertté vált egykori tinibálvány szerint „a magyar zenei fogyasztás nagy bélyege, hogy a szarra van igény”.

Sarkosan fogalmazta meg véleményét G.w.M rapperről és munkásságáról egy kollégája, Szabyest, azaz Szabó Szabolcs Achilles, aki korábban meghökkentő videóival szerzett ismertséget a YouTube-on.

Szabyest a Zenebutikban beszélt arról, hogy G.w.M szerinte nem lesz a rapzene állócsillaga – amit a Blikk szemlézett. Úgy fogalmazott: „kéthetente rohadvány zenéket hoz ide”.

Kulcsár Edina kedvesét sokan kritizálják zenéje, személyisége, magánélete és a rendszeresen megvillantott luxustartozékok miatt is, és ő rendszerint nem marad adós a válasszal.

Szabyest most úgy fogalmazott: 

A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi mint szerző, a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a szarra van igény.

 

Szabyest azzal vált híressé, hogy a YouTube-on provokatív videókat tett közzé, például egy ízben ledarálta az iPhone-ját turmixgéppel, vagy beült egy kínai instant tésztalevesekkel teli kádba. Később pedig ő maga is zenélni kezdett. A Fókusz 2015-ben, népszerűsége csúcsán forgatott vele:

 

Egy klipjében együtt szerepelt Kiszel Tünde és lánya, Donatella. A forgatáson ott járt a Fókusz is:

 

#Bulvár#g.w.m#szabyest#rap#beszólás

Címlapról ajánljuk