Bulvár

Gépfegyverrel támadtak rá French Montana rapper klipforgatására

rtl.hurtl.hu

2023. január 6. 14:04

Többen is megsérültek French Montana és Rob49 klipforgatásán, amikor helyszínen egy ismeretlen tettes gépfegyverrel tüzet nyitott a jelenlévőkre.

„Több lövés is eldördült, úgy hangzott, mint egy gépfegyver” – nyilatkozta Ced Mogul zenész, aki azért volt a helyszínen mert szerette volna megnézni French Montana klipforgatását – számolt be a Page Six.

A rapper és Rob49 egy étterem parkolójában forgatták közös klipjüket Miamiban, amikor egy ismeretlen tüzet nyitott, és több embert is megsebesített a támadás során. Az eddig rendelkezésre álló információk alapján legalább négy embert kellett azonnal kórházba szállítani helikopterrel, de többen is megsérültek. 

Mogul elmondta, hogy nagyjából 10-15 lövést hallott, és azonnal pánik tört ki a forgatáson:

Amikor hallottuk a lövéseket, az emberek elkezdtek futni, néhányuknak véres volt a pólója, mások a földön sírtak. Tragikus volt.


Arra a kérdésre, hogy French Montana megsérült-e, még nem érkezett válasz, de egy szemtanú szerint a biztonsági szolgálata kimenekítette a helyszínről.

A rendőrség megerősítette, hogy többen is megsérültek a támadás során, és elindították a nyomozást, azonban egyelőre még senkit sem vettek őrizetbe.

Nyitókép: Johnny Nunez / WireImage / Getty Images

#Bulvár#french montana#rapper#gépfegyver#klipforgatás#támadás

Címlapról ajánljuk