Bulvár

Nem érzem a testszagomat – Tízmilliókat keres egy hónapban, de hetente egyszer zuhanyzik a modell

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 9:53

 Ha mégis van egy kis szaga, az általában akkor van, amikor otthon ül és netezik.

A LADBible írta meg, hogy érdekes tisztálkodásai miatt került a szokásosnál is nagyobb reflektorfénybe az OnlyFans legjobban kereső modellje. 

Aella havonta körülbelül 100 ezer dollárt, átszámítva nagyjából 37,5 millió forintot keres az oldalon. A Twitteren írt arról, hogy a Daylio nevű appal nyomon követte napjait, éves összefoglalójában pedig sokaknak szemet szúrt, hogy tavaly mindössze 37 alkalommal zuhanyozott. 


Az egyik ezt firtató tweetre Aella azt válaszolta, hogy igyekszik nem túlságosan megzavarni bőre természetes mikrobiomját. Az OnlyFans sztárja elmagyarázta: bár lehet, hogy nem zuhanyzott olyan sokat, mégis rendszeresen megmossa a „fontos részeket”.

Ami az esetleges szagot illeti, azt írta, hogy „nem érzi”, és ha mégis van egy kis szaga, az általában akkor van, amikor otthon ül és netezik. És persze meg is lehet kérdezni az embereket, hogy büdös-e, persze csak ha meg merik mondani az igazat. Bőven akadtak, akiket nem győzött meg a heti egyszeri zuhanyozás, más viszont felvetette: mennyi vizet fogyaszthatnak a zuhanyozás megszállottjai?

Szerdán Aella újabb megjegyzéssel egészítette ki a diskurzust.

Ha nem tudsz egy-két napnál tovább meglenni zuhanyzás nélkül, mielőtt a tested bűzleni kezd (olyan módon, amit nem lehet könnyen megoldani egy gyors hónalj-/nemiszerv-mosással), akkor az nem furcsa egy kicsit? tűnik. A bőröd rendben van?

– írta a Twitteren.


Nyitókép: Aella / Twitter

 

 

#Bulvár#OnlyFans#zuhany#tisztálkodás

Címlapról ajánljuk