Bulvár

Belefáradt a királyi család Harry és Meghan ámokfutásába

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 9:11

Megszólalt egy informátor, aki szerint a királyi család ostobaságnak és félrevezetésnek tartja a fiatal pár nyilatkozatait.

Mi is beszámoltunk arról, hogy az elmúlt időszakban egyre több frontról támadja Meghan Markle és Harry herceg a brit királyi intézményt és ezzel együtt az egész királyi családot. Legutóbb Harry szerepelt botrányosan, méghozzá a hamarosan megjelenő Spare című könyvével kapcsolatban. A könyv felfuttatását szolgálni hivatott interjúban Harry kijelentette, hogy „vissza szeretné kapni az apját és a testvérét”, illetve „családot akar, nem királyi intézményt”.

Most ezzel kapcsolatban szólalt meg egy a királyi családhoz közel álló forrás a DailyMailnek.

Szerinte a család teljesen kimerült Harry és Meghan nyilatkozataitól, és úgy gondolják, hogy Sussex hercege nem ilyen módon fogja visszaszerezni apját és a testvérét.

Arra az állításra, hogy a királyi család nem hajlandó kibékülni velük, az informátor annyit mondott, hogy a család szerint ez egy „vegytiszta ostobaság”.

A királyi család nyilvánosan egyébként azóta sem kommentálta a tőlük elszakadt pár megnyilvánulásait, de rejtett utalásokkal már utasítottak el néhány őket ért vádat. A névtelen nyilatkozó most az mondta, Harry nagyon jól tudja, hogy családtagjai úgysem fognak vele nyílt szócsatába keveredni a bulvárlapokban.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#királyi család#vita#informátor#bizalmas#információ

Címlapról ajánljuk