Bulvár

A szexi, a bevállalós, a túlpörgött és a tunya – ők voltak idén a legnépszerűbb celebek

rtl.hurtl.hu

2022. december 29. 13:40

2022 sem telhetett el celebek hisztijei, kiborulásai és pikáns pillanatai nélkül. Videóink nézettségi adatai alapján kiválogattuk, hogy az egyes RTL-es műsoroknak kik voltak a legnagyobb érdeklődést kiváltó szereplői, és összegyűjtöttük a legjobb jeleneteiket.

1. A legízesebb viták megalkotója: Járai Máté

A színész érkezéseA Konyhafőnök VIP stúdiójába azt jelentette, hogy bőven lesz dráma a verseny során, mivel közte és Rácz Jenő között évek óta húzódó nézeteltérés volt. Még a Nyerő Páros 2020-as évadában alakult ki közöttük egy vita, ami azután tovább gyűrűzött, sőt Rácz Jenő később már azt sem szerette volna, hogy a Reggeliben Máté készítsen vele interjút.

A kapcsolatuk azonban nem várt fordulatot vett, amikor eldöntötték, hogy a gasztroreality során félretesznek minden ellentétet, és tiszta lappal lépnek be a konyhába. Kettejük viszonyában akadtak necces pillanatok, például amikor Jenő nem volt hajlandó megkóstolni Máté vegetáriánus főételét.

 

A séf azonban nem volt mindig ilyen szigorú Mátéval: egy kóstolás alkalmával a színész egy olyan tányért vitt a zsűri elé, ami Sárközi Ákos szerint ehetetlenül száraz volt, azonban Jenő a védelmébe vette a színészt, és kiállt mellette.

Ahogy közeledett a kötényosztás napja, egyre többször merült fel, hogy Máté vajon kinek a csapatában folytatja a versenyt, ha egyáltalán továbbjut. Ákos és Zé úgy vélték, hogy Máténak Jenő támogatására van szüksége, azonban Jenő nem értett egyet azzal, hogy ez kifejezetten az ő feladata lenne.

Ne rám akarjátok sózni!

A kötényosztás napján Máté remegve állt a zsűri előtt, hiszen mire rá került a sor, már minden versenyző kötényt kapott, így neki egy sem maradt. Abban nem is reménykedett, hogy Rácz Jenő csapatában folytathatná a versenyt, Sárközi Ákos viszont kijelentette, hogy Máté miatt egy versenyzőjét sem ejti ki. 

 

Végigfutott a testemen egy ilyen borzongás

– mondta Máté, aki úgy érezte, hogy pillanatokon belül el kell hagynia a konyhát, és a verseny számára véget ér. Azonban Jenő mindenkit meglepett: látott fantáziát a színészben, így Kamarás Norbiról levette, Mátéra pedig ráadta a piros kötényt. 

Ettől fogva sem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, de minden alkalommal felül tudtak emelkedni régi sérelmeiken. A versenyben Jenő próbált segíteni Máténak, azonban a színész ezt sokszor személyeskedésnek vette: egy alkalommal annyira kiborult, hogy a köztük lévő feszültség miatt majdnem feladta a versenyt:

Egy hajszálon múlt, hogy lekapjam a kötényt, és azt mondjam, ennyi volt.

A pirosak séfje és Máté végül rendezni tudták minden konfliktusukat, és Máté még a Döntőbe is bejutott.

2. A legromantikusabb dzsungelrománc főszereplője: Molnár Nini

A divattervező a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legérdekesebb szerelmi szálának hősnőjeként kápráztatta el a tévénézőket és a többi dzsungellakót egyaránt. Nini és Múcska Gergő már a kolumbiai dzsungelbe menet hamar egy hullámhosszra kerültek, és folyamatosan csipkelődtek egymással. Gergő le sem tudta venni a szemét Nini formás idomairól, különösen, amikor a lány egy apró rövidnadrágban edzett az orra előtt.

Lehet, pár nap múlva jobban beindítja a fantáziámat

– Gergő remélte, hogy csak idő kérdése, és szorosabbra fűzheti a barátságukat.

 

Bár Nini állítólag konzervatív értékeket vall, Gergő többször is félreértette a közeledését: egy alkalommal a lány egy óvszert hozott neki ajándékba a megszerzett Vadollárokból, amit a fiú egyértelmű célzásnak vett. A gazda nem is tétovázott sokáig, amikor kettesben töltöttek egy estét a haciendában, bepróbálkozott Nininél, aki azonban meglepődött Gergő szándékain, mert nem hitte volna, hogy a fiú bedől az ugratásnak.

Megcsókolsz?

– tette fel a kérdést Gergő, azonban Nini válasza után át kellett gondolnia kettejük viszonyát.

 

Nininek szüksége volt Gergő határozottságára és támogatására, mivel a dzsungelben számtalan váratlan dologgal kellett megbirkózniuk, amik közül több is kívül esett a lány komfortzónáján. A dzsungelbe érkezés után tudatosodott benne például az is, hogy egymás előtt kellett használniuk a vécét

Mindenki előtt kell kaksiznom?!

– a kezdeti sokk kiborította a dzsungellakókat, köztük Ninit is.

A divattervező azonban rengeteg hasznos tapasztalattal is gazdagodott a verseny során. Schumacher Vandával egy bugyi tervezésének is nekiláttak, amiből aztán megszületett a kolumbiai dzsungel legvadítóbb fehérneműje, amit Vanda prezentált szexi pózok közepette.

 

3. A túlpörgő Spongyabob és az unott Tunyacsáp – azaz Bíró Bea és Törőcsik Dani

A Nyerő Páros 2022-es évadában megmérkőző párok egyike – az ÉNB egykori szereplője, Törőcsik Dani és modell párja, Bíró Bea – sok nézőnek csalt mosolyt az arcára néha bolondos, néha pedig romantikus pillanataival. A játékban Bea mindig iszonyatos lelkesedéssel pörgött, amivel nem mindenki tudott azonosulni: Sebestyén Balázs elképedve figyelte a visítozó, ugrándozó lányt.

Jézusmária! Semmi közös nincs bennünk...

– mondta, miután kiderült, hogy Beának gyerekkorában a tanulás volt a hobbija.

 

Bea viselkedése a jelek szerint néha még Danit is bosszantotta, például amikor egy reggel csikizéssel ébresztgette. Dani bevallotta, hogy nem hiába morcos reggelente:

Minden reggel úgy kell felkelnem, hogy mérges vagyok.

 

A villában Bea és Dani sok mindenkivel jó viszonyt alakítottak ki, azonban némi csipkelődés sem maradhatott el: Megyeri Csilla közölte, hogy 60 fokon szeretné kimosni a ruháit, amitől Daninak felszaladt a szemöldöke, és Tóth Szabival együtt kigúnyolták Csillát a fura szokása miatt. Bea sem fogta vissza magát, amikor Csilláéktól hátráltatást kaptak: kijelentette, hogy ellenfele bármit is tesz, akkor sem lesz olyan, mint ő:

így se, úgy se lesz olyan szép, mint én.

A Döntőbe végül Csilláék ellenfeleként jutottak be, ám előtte még kaptak egy levelet, ami könnyeket csalt Bea szemébe.

 

4. Az X-Faktor szexi női mentora, aki egyetlen vitától sem riad vissza: Herceg Erika

A külföldön már híressé vált bombázó idén a tehetségkutató zsűrijét erősítette, és nemcsak azt mutatta meg, hogy bármilyen ruhakölteményben remekül mutat, de azt is, hogy nem fél kimondani, amit gondol, és bármikor kiáll a versenyzőiért. A véleményét akkor sem rejtette véka alá, amikor a mentortársaival került konfliktusba.

Ne csináljatok már belőlem bohócot

– mondta, majd faképnél hagyta zsűritársait, amikor egy félresikerült produkció után összekapott Puskás Petivel.

 

Erika merész tervbe vágott bele, amikor szerette volna megalkotni első lánycsapatát, azonban nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelte. Az egyik kiszemeltje nem szeretett volna csatlakozni a vágyott triójához, ezért mentorának nehéz döntést kellett hoznia: el kellett búcsúznia a versenyzőjétől.

Ilyen rossz napom még életemben nem volt

– Erikát nagyon megviselte, mert hirtelen nem tudta, hogy ki az, akit még be fog vonni a lányokhoz.

 

Erika sokféle produkcióval találkozott a Válogatókon, akkor azonban nem találta a szavakat, amikor Varga Irén lépett fel az X-Faktor színpadán.

Én ilyet először látok életemben!

 

5. Az ÉNB hűséges milliomosa: Király Peti

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja igazi szenvedélyes oldalát mutatta be Gábor szerepében, aki élt-halt a barátaiért, és mindent megtett volna szerelme, Vivi kegyeiért is. A lánnyal számtalan esetben került forró helyzetbe, például a szaunában, ahol alig tudta levenni a szemét Vivi idomairól.

 

Kettejük kapcsolata tovább bonyolódott, amikor Vivi az esküvője előtt elbizonytalanodott, és engedett a csábításnak: Gáborral egymásnak estek, aminek az lett az eredménye, hogy a fiú inkább megszöktette Vivit az esküvőjéről, hogy egymáséi lehessenek.

 

+1. Mindenki kedvenc fodrásza és tortazsonglőre: Frohner Fecó

Fecót számos műsorban láthattuk már, mindegyikben újabb és újabb oldalait mutatta be a nézőknek. Legutóbb a Gyertek át! sztárvetélkedőben sokkolta a közönséget, amikor meglepő vallomást tett a férfiasságával kapcsolatban: katalógusból választotta ki, hogyan nézzen ki a nemi szerve.

 

#Bulvár#celebek#bestof#legemlékezetesebb#legnézettebb#pillanat#járai máté#herceg erika#bíró bea#molnár nini#Videó#ma

Címlapról ajánljuk