Bulvár

Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekese körbe vezette rajongóit a kulisszák mögött

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 8:57

Nemrég megjelent egy kétrészes videósorozat zenekar Legacy Of The Beast turnéjáról.

A „Behind The Scenes With Bruce” (a színfalak mögött Bruce-szal) című mini dokumentumsorozat két részből áll és az első epizód Dickinson edzésprogramjával és néhány hangszer gyors ellenőrzésével kezdődik, majd bevetik magukat a turné kulisszái mögött.

Dickinson a „Legacy Of The Beast” turnéjuk alatt történő gyors átöltözéseket, rendhagyó showelemeket és taktikai szüneteket mutatja be a videóban. Igy nézhetjük meg például annak a jelenetnek a kulisszáit is, amikor a Sign Of The Cross című daluk alatt egy hatalmas kereszttel megy fel a színpadra. Vagy azt a pillanatot, amikor a frontember két hatalmas lángéppel a kezében okád tűzcsóvákat a színpadon.

Néha égési sérüléseket kapok a kezemen

– mondta Dickinson viccelődve.

A második epizód szintén a színpad mögötti, a nézők számára ismeretlen világról szól. A nagyszabású turné egy igazi színpadi darabként is értelmezhető: hatalmas repülő ágaskodik a színpad felett, Dickinson lovagi jelmezben kardozik és legalább hússzor átöltözik egy előadás alatt. A show végén látható nem mindennapi jelenetet is bemutatja, melyben egy hatalmas detonátorral konkrétan „felrobbantja” a színpadot.

 

Nyitókép: Neil Lupin via Redferns

#Bulvár#iron maiden#Bruce Dickinson#kulisszák#színpad#háttér#Videó#dokumentumsorozat

Címlapról ajánljuk