Bulvár

Plasztikai műhiba áldozata lett, újra kés alá fekszik Szegedi Fecsó párja, Bea

rtl.hurtl.hu

2022. december 17. 15:51

Azt mondta, nem tud rendesen mosolyogni – egy beavatkozással két korábbi műhibát is helyrehozatna Géczi Bea.

Ismét kés alá fekszik Szegedi Fecsó menyasszonya, Géczi Bea, akinek korábban feltöltötték már a mellét és a száját is. Utóbbi esetében is szilikonnal érték el a kellő hatást, igaz, ő erről csak utólag szerzett tudomást – írja a Bors

Pár éve feltöltettem a számat, hialuront szerettem volna, de a tudtom nélkül szilikont tett bele az orvos, ami ugye nem szívódik fel

– mondta a lapnak Bea, s azzal folytatta, hogy újabb beavatkozásra megy, eltávolíttatja a szilikont. 

De egy korábbi műhibát is helyrehozat: a menyasszony elmesélte, hogy volt egy arczsír-eltávolítása (a bukkális zsírpárnák eltávolítása), amit szerinte elrontott az orvos. „Mivel rossz helyen vágta fel, azóta nem tudok rendesen mosolyogni, és ez nagyon zavar. Ezt egy újabb műtéttel tudják korrigálni, és úgy döntöttem, hogy egyúttal a szilikont is kivetetem” – magyarázta. 

A pár gyermeke októberben született meg, erről Szegedi Fecsó mesélt akkoriban a Fókusznak. 

„Tartottam magzatvíz-fakasztót, mert szombat reggel már jöttek az erős fájásai a Beának, be is mentünk a kórházba, de mondták, hogy menjünk haza nyugodtan. Egész nap itthon voltunk, nagyon fájt neki, mondom, én akkor elkezdek borozgatni, hátha előbb jön a baba. Így is volt, előbb jött a baba.

Este már nagyon fájt a hasa Beának, mondtam is, hogy gyorsan mosogasson el, beültünk a kocsiba, és mentünk a kórházba

– emlékezett vissza Fecsó a nagy napra, aki végül nem lehetett ott a szülésnél, mert a kisfiú két nappal előbb érkezett a vártnál, 2980 grammal és 50 centivel jött a világra.

Nyitókép: bea0827 / Instagram

#Bulvár#szegedi fecsó#bea#plasztika#plasztikai műtét#szájfeltöltés#hyaluron#szilikon

Címlapról ajánljuk