Bulvár

Otthagyta a rendet és pincérnő lett az énekes tehetségkutatót megnyert apáca

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 15:09

Orrpiercingre cserélte a főkötőt Cristina Scuccia.

Nyolc évvel ezelőtt tévés tehetségkutatót nyert Olaszországban az az apáca, aki vasárnap egy olasz talkshow-ban már kiengedett hajjal és orrpiercinggel szerepelt, és a nézők nagy meglepetésére elárulta, hogy azóta otthagyta a rendet, és pincérnő Spanyolországban.

A szicíliai Cristina Scuccia Alicia Keys egyik slágerével mutatkozott be az Olaszországban sugárzott The Voice zsűrijének, akik először csak a hangját hallották, és a szavuk is elakadt, amikor kiderült, hogy az előadó egy apáca. Cristina nővér egészen a döntőig menetelt, amit a Flashdance egyik betétdalával, a What a Feeling-gel nyert meg. Ezután albumot készített, amiből Ferenc pápának is átadott egy példányt, rajta Madonna Like a Virgin-jének feldolgozásával.

A most 34 éves Cristina a vasárnapi talkshow-ban arról beszélt: hisz abban, hogy bátran kell a szívünkre hallgatni.

A változás a fejlődés jele, de mindig félelmetes, mert könnyebb lehorgonyoznunk annál, amit biztosnak tekintünk, mint megkérdőjelezni magunkat

– magyarázta. Elárulta: azzal, hogy kilépett a rendből, nem tagadta meg hitét, és a zenei karrierről sem tett le.


A Guardian római tudósítója által idézett egyházi forrás annak tulajdonította a volt apáca kilépését, hogy a tévés szerepléssel járó hírnév összezavarta. A tehetségkutatón való részvételét egyébként Cristina felettese támogatta, de kritika is érte egyházi berkekből, különösen a Like a Virgin előadásáért, amit „meggondolatlan és számító kereskedelmi műveletnek” minősítettek.

Nyitókép: Alessandra Benedetti/Corbis via Getty Images

#Bulvár#olaszország#apáca#cristina scuccia#tehetségkutató

Címlapról ajánljuk