Bulvár

Negyven évvel fiatalabb barátja van Chernek: „A szerelem nem tud számolni”

rtl.hurtl.hu

2022. november 7. 17:42

A 36 éves Alexander AE Edwards tucatnyi emberrel csalta meg volt barátnőjét, de az énekesnő azt mondja: minden döntéssel kockáztatunk.

Néhány nappal azután, hogy kézenfogva látták őket, a 76 éves Cher a Twitteren írt kapcsolatáról a 36 éves rapper-producerrel, Alexander AE Edwardsszal.

Egy – azóta egyébként törölt – bejegyzésben azt írta a köztük lévő negyven évnyi korkülönbségről, hogy „a szerelem nem tud számolni”. Az énekesnő idézte Szögyal Rinpocse tibeti buddhista tanítót is, aki azt mondta neki, hogy „egyes emberek találkoznak, mások felismernek”. Egy fotót is megosztott Edwardsról egy szívecske kíséretében, majd amikor megkérdezték tőle, hogy a barátja-e, egy újabb szívecskés emojival válaszolt.

Cher elárulta, hogy Edwards királynőként kezeli őt, és családtagjainak is bemutatta a rappert, akivel szeptemberben, a párizsi divathéten találkoztak. Edwards kapcsolata tavaly ért véget Amber Rose modellel, akivel egy hároméves kisfiuk is van. Rose szerint a rapper legalább tizenkét emberrel csalta meg őt.

Minderre rajongói is emlékeztették Chert, akiazt írta:

Mind tudjuk, hogy nem tegnap születtem, és amit biztosan tudok, hogy semmire nincs garancia. Bármikor hozunk egy döntést, kockáztatunk. Én mindig kockáztattam, ez vagyok én.

Azt is közölte, hogy boldogok, és nem zavarnak senkit.

A People emlékeztet, hogy Cher az 1980-as években is járt nála jóval fiatalabb férfiakkal, köztük Val Kilmerrel és Tom Cruise-zal.

Nyitókép:  joce zerojack/Bauer-Griffin/GC Images

#Bulvár#cher#megcsalás#korkülönbség

Címlapról ajánljuk