Bulvár

Meghan Markle-t zavarta, hogy kitömték a melltartóját, és tárgyiasították – orálisszex-jelenetét dörgölik az orra alá

rtl.hurtl.hu

2022. október 24. 14:49

A szókimondó hercegné megint olyat mondott, amit nem gondolt át.

Meghan Markle Paris Hiltonnal beszélgetett saját Archetypes nevű podcastjában, és erős szavakkal becsmérelte az amerikai Áll az alku nevezetű bőröndös vetélkedőt, amiben ő maga is szerepelt. Ezzel nem csak a vetélkedő nézői, de korábbi munkatársai ellenszenvét is kivívta – írja a Daily Mail

Meghan 34 adáson keresztül volt a 24-es számú bőröndöt tartó lány, de amikor elege lett a szerinte szexista bánásmódból, kilépett a műsorból. A színésznő nehezményezte, hogy a táskákat tartó lányok szépsége volt előtérbe helyezve az intellektuális képességeik helyett, és szigorú szabályoknak megfelelve léphettek csak a színpadra.

Különböző állomások voltak, ahol felrakták a műszempillánkat, a póthajunkat és a melltartónkba berakták a tömést. Hetente kaptunk kuponokat barnítókezelésekre, mert nagyon pontos elképzelésük volt arról, hogyan kell kinéznünk. Kizárólag a szépség számított, nem pedig az eszünk

– mondta Meghan a beszélgetés során.

A színésznő felrótta a show készítőinek, hogy tárgyiasították őket, és a lányok egyfajta szexi biodíszletként funkcionáltak a műsorban, pedig mindannyian intelligens és tehetséges színésznők és modellek voltak. Meghan ezzel magyarázta, hogy 34 adás után otthagyta a műsort, amellett, hogy megalázva és kihasználva érezte magát a forgatások során. Meghan állításaival több egykori kollégája sem ért egyet, ők megvédték a show-t.

Lisa Gleave, ausztrál modell és műsorvezető például azt mondta, hálás, hogy szerepelhetett a műsorban, ami jelentősen előrelendítette a karrierjét, csak úgy, mint a legtöbb műsorban szereplő lánynak.

Sosem úgy tekintettem a műsorra, mintha tárgyként kezelte volna a nőket. A készítők és a stáb nagyon jól bántak velünk, szakmailag profi volt a szett. A legtöbbünknek nagyon jó dobbantó volt ez a karrierünkben, és utána még nagyobb dolgokat csinálhattunk

– mondta Gleave. Elismerte, hogy a műsor a lányok szépsége körül forgott, de mindannyian okos és intelligens lányok voltak, és senki nem kezelte úgy őket, mintha csak attraktív díszlet lennének.

Dina Cerchione, a műsor egyik stylistja is osztja a modell véleményét:

Mindenki a műsorban az öltöztetőktől a producerekig, a fodrászok, sminkesek, az egész csapat, és különösen a modellek mindent beleadtak, hogy a legjobb legyen a show a versenyzők és a nézők számára is 

– mondta Cerchione. Hozzátette, hogy nehéz neki hallgatni, ahogy sokan most Meghan miatt kritizálják a műsort.

A korábbi kollégák mellett Whoopi Goldberg is felszólalt az ügyben, és elmondta, hogy Meghan észrevételei meglehetősen naivak, tekintve, hogy mindenki tudta, miről szól a műsor. „Ez a tévé, drágám. Mit gondoltál, hova jelentkezel?” – tette fel a kérdést Goldberg, és kiemelte, hogy ha valaki előadó, akkor maga dönti el, hogy elvállal-e egy szerepet.

Meghan Marklet orális szexjelenetével cseszegetik
Meghan és a 24-es bőrönd - Fotó: Trae Patton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images

A hercegné követői közül sokan osztják a véleményét, azonban bőven akadnak olyanok, akik álszentnek tartják Meghan vádaskodását, mivel az egykori színésznő máskor is vállalt el olyan munkát, amiben szexi fiatal lányt alakított. Az internet népe pillanatok alatt megtalálta a 90210 című sorozat 2008-as feldolgozását, amelynek első részében a színésznő egy autó anyósülésén kerül félreérhető helyzetbe, ugyanis a mellette ülő férfi karakter, Ethan öléből hajtja fel a fejét – feltehetően orális szex után, miközben egy másik női szereplő a távolból figyeli őket – írja az ausztrál news.com.au.

Meghan Markle hercegné orálisszex-jelenete a 90210-ből visszatért kísérteni őt, miután azt mondta, hogy nem akarja hogy őt „tárgyiasítsák” vagy „szexi biodíszletként” kezeljék – írta a Twitteren egy Joseph Morris nevű felhasználó.

 

Nyitókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#orális szex#szerep#vetélkedő#Whoopi Goldberg#tévéműsor#megaláztatás

Címlapról ajánljuk