Bulvár

„Azt feltételezték, hogy terroristák vagyunk” – Németh Kristóf bajba került a manchesteri repülőtéren

rtl.hurtl.hu

2022. október 20. 10:45

A színművészt és a humorista Orosz Gyurit a biztonságiak vezették el a terminálról.

Orosz Gyuri és Németh Kristóf a Rosszfiúk2 című előadásukkal Angliában léptek fel, a warringtoni kiruccanás azonban nem volt zökkenőmentes – írta meg a Blikk . A Stand Up Comedy Humortársulat alapítója és a Fórum Színház igazgatója hazafelé került szorult helyzetbe. A duónak – valamint Gyuri velük tartó párjának – először a reptéri becsekkolással gyűlt meg a baja, ezért egy biztonsági őr segítségét kérték, hogy eljussanak a biztonsági ellenőrzésig.

Ami ezután következett, tényleg filmbe illő volt

– kezdte a történetet Németh Kristóf.

Gyuri, Gyuri kedvese, Kriszta, illetve én is külön sorba álltunk be, de – érdekes módon – mind a hármunkat kiszedtek és külön ellenőriztek: átnézték a csomagokat, megmotoztak

– folytatta a színész, aki miután túljutott a biztonsági ellenőrzésen útitársaival, meglepő dologgal szembesült: induló járatukról sehol sem találtak információt, ezért ismét egy biztonsági őrhöz fordultak beszállókártyájukkal.

A férfi rápillantott, majd idegesen rádiózni kezdett. Pár pillanat múlva hét újabb őr jelent meg, elválasztottak minket, és onnantól nem is szólhattunk egymáshoz.

Kristófot, Gyurit és a humorista feleségét ezután kihallgatták, majd visszanézték a kamerájuk felvételeit, hogy kiderítsék, hogyan jutottak át az ellenőrzésen, mert – mint kiderült – rossz terminálon voltak.

Láthatóan nagyon idegesek voltak, azt feltételezték, hogy terroristák vagyunk

– fűzte hozzá a humorista.

Az eltévedt magyarokat végül egy privát busszal szállították a manchesteri reptér másik pontján lévő repülőgéphez, így nem késték le a járatukat, és bár elsőre ijesztő volt a helyzet, kalandos történetüket utólag jó alapanyagnak tekintik egy újabb stand up esthez.

#Bulvár#németh kristóf#orosz gyuri#repülőtér#terrorista

Címlapról ajánljuk