Bulvár

Tóth Gabi megtörte több hónapos hallgatását, hogy Lakatos Márk csöcskidobós vádjára reagáljon

rtl.hurtl.hu

2022. október 19. 21:43

Az énekesnő úgy döntött, ezúttal visszaszól Lakatos Márknak.

Lakatos Márk az elmúlt hónapokban többször is megtalálta Tóth Gabit, legutóbb azzal, hogy csöcskidobós, bulamutatós öltözékben mutatkozott, miközben korábban az énekesnő azt nyilatkozta, hogy csak a producerek erőltették rá a merészebb darabokat.

Most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén?

– vetette fel Lakatos Márk, aki feltette a kérdést: ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa? Tóth Gabi erre a Blikk szerint több hónapos hallgatást megtörve így replikázott egy 24 órán keresztül elérhető Instra-sztorival:

Lakatos Manyi „stylist” szerint ez egy „csecskidobós” fekete domina ruha. Lehet, Maár Róberttel csak mi látjuk óaranynak és nem „csecskidobósnak”? Manyika is beindult a Sztárban sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám! Egészségedre!

– üzente az énekesnő.

Nyitókép: Cseke Júlia / MTI

#Bulvár#tóth gabi#instagram#beszólás#sztori

Címlapról ajánljuk