Bulvár

Kanye West, a kultúra királya pornóval győzködte az Adidas vezetőit

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 13:48

A rapper megint fura dolgokat mondott: szerinte ő a kultúra királya és a hadserege is készen áll.

Kanye West híres fura húzásairól, most legújabban az derült ki, hogy egy pornófilm segítségével próbálta meg bemutatni a cég vezetőjének, mit érzett, amikor együttműködött az Adidasszal. Az esetet meg is örökítette, egy 30 perces, a Youtube csatornájára feltöltött videóval – írja a Page Six.

Kanye West az Adidasszal 2016 óta dolgozik együtt – a rapper Yeezy nevű márkájának termékeit ugyanis a cég gyártja és a boltjaiban is forgalmazzák – de Kanye elégedetlen lett a kapcsolatuk alakulásával, és több ízben is megvádolta már az Adidast, hogy lopják a dizájnjait és a háta mögött hoznak az ő márkáját érintő döntéseket. Az utolsó csepp a pohárban az lehetett a felek között, amikor West legutóbbi divatbemutatóján rasszista feliratokat jelentetett meg. A cég erre közölte, felülvizsgálják a kapcsolatukat, mire a rapper így reagált:

Bassza meg az Adidas, én vagyok az Adidas. Az Adidas megerőszakolt engem.


A Kanye által feltöltött legújabb felvételen a rapper és képviselői az Adidas két vezetőjével találkoznak, akiknek ki van takarva az arcuk. A találkozó kezdetén Kanye a telefonján mutatott valamit a cég vezetőinek, amiről pár másodperc után kiderült, hogy egy pornófilm. Az Adidas egyik vezetője megkérte Kanyet, hogy állítsa le a videót, amit szinte az arcukba nyomott. Kanye azzal magyarázta a pornó megmutatását, hogy ez ábrázolta megfelelően az érzéseit. 

Kanye a megbeszélésen előállt egy ötlettel, miszerint ültessék a saját emberét a cég élére. Természetesen ezt nem igazán értették az Adidias emberei, de a rapper képviselője elmagyarázta a történtek lényegét:

Amit most éreztek, az az extrém kellemetlen érzés, ez a lényege az egésznek. 


Az Adidas képviselői elismerték, hogy talán lehetne javítani a rapperrel közös együttműködésükön, de ekkor Kanye felállt, és kijelentette, hogy ő a kultúra királya és a hadserege készen áll.

Ez egy olyan nukleáris aktivitás, amiből senki sem fog meggyógyulni.

– mondta, majd elviharzott a megbeszélésről.

Nyitókép: Jonathan Leibson / Getty Images

#Bulvár#kanye west#adidas#yeezy#együttműködés#partner#üzlet#design#tárgyalás

Címlapról ajánljuk