Bulvár

Egy Facebook-csoport buktatta le az egyszerre több gazdát is tartó rossz budapesti cicát

rtl.hurtl.hu

2022. október 7. 14:20

Az állatnak négy neve és legalább négy gazdája van, akik nem tudtak egymásról. Borisz (vagy Tigris, Gyömbér, Karamell) notórius gazdiszédelgő.

A 444.hu szúrta ki, hogy egy magyar Facebook-csoportban zajlott le az ideig év legnagyobb macskás drámája. Kiderült ugyanis, hogy Borisz cica, aki eltűnt, valójában nem is Borisz, és nem is tűnt el, csak egy másik életet él egy másik gazdinál.

A macskát hívták még Gyömbérnek, Tigrisnek és Karamellnek is.

Az budapesti I. kerületi csoportban feltűnt egy macskakeresős poszt, amiben azt írják, hogy eltűnt Borisz, akit nagyon várnak már haza. A bejegyzés hatására elkezdtek megjelenni az állat gazdái, így egy idő után összeállt a kép. A konklúziót a keresős posztot jegyző felhasználó vonta le:

Borisz (egyéb ismert álnevein: Karamell, Gyömbér, Tigris) macskánkról kiderült, hogy profi szélhámos. Úgy is mondhatnánk, hogy hivatásos gazdiszédelgő, couchsurfer. Több környékbeli családdal elhitette, hogy elárvult, éhes kiskedvenc, aki készséggel alkalmazkodik a vendéglátó család időbeosztásához, és rendszeresen, időben megjelenik némi ételért és alkalmanként fedélért is. 

Visszaélt az emberek jóindulatával és könyörületességével, akik éjszakára befogadták és válogatott falatokkal kényeztették, abban a hiszemben, hogy megmentik szegényt a hajléktalan városi macskák sanyarú sorsától. Nyilván abból indult ki, hogy akik még egeret se tudnak fogni maguknak, azokat ízi-bízi lesz így átverni. Szerencsére azonban nekünk itt a Facebook”

– olvasható a kommentben.

A cica eredeti gazdája, vagy legalábbis az a gazda, aki megírta az első Facebook-posztot, azt arról tájékoztatta a többi gazdit, hogy Boriszt „kiterjedt és beható erkölcsi oktatásban” részesítik majd.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#macska#cica#gazda#szabad lélek

Címlapról ajánljuk