Bulvár

Verekedő hollywoodi hírességek: egy paparazzo lefotózta őket, ezért eltörték a karját

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 13:09

Margot Robbie és Cara Delevingne exkluzív vacsorája a rendőrségen végződött.

A Wall Street farkasa és az Öngyilkos osztag női sztárja, Margot Robbie, és a szupermodell-színésznő Cara Delevingne még évekkel ezelőtt ismerkedtek meg és lettek jó barátok, számos eseményen és fesztiválon jelentek már meg együtt.

Verekedő hollywoodi hírességek: Egy paparazzi lefotózta őket, ezért eltörték a karját
Margot Robbie és Cara Delevingne, Eddie Redmayne és Will Smith társaságában a 2016-os MTV Movie Awards díjátadóján.  Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Verekedő hollywoodi hírességek: Egy paparazzi lefotózta őket, ezért eltörték a karját
Cara Delevingne és Margot Robbie a Glastonbury zenei fesztiválon 2017-ben. Fotó:  David M Benett / Getty Images

A színésznők legutóbbi feltűnése nagy port kavart, ugyanis brit filmkészítő barátaik társaságában vacsoráztak Buenos Airesben egy sztárséf éttermében, ám a jelenlétük nem maradt észrevétlen. Hajnali 3 körül, amikor távozni készültek az étteremből, fotósok jelentek meg, és az egyikük lefotózta őket, ami nem tetszett a társaságnak. A színésznők brit filmes barátai, a producer Josey McNamara és Jac Hopkins rátámadtak a paparazzóra, és eltörték a karját – írja a Sun.

A fotós Pedro Alberto Orquera olyan súlyos karsérülést szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani, és még vár rá egy műtét. A támadásról így nyilatkozott:

Brutális támadás volt. Nagyon gyávák voltak. Megpróbálták elvenni a kamerám és kitörölni a képeket, amiket készítettem. Megpróbáltam elfutni, mert elkezdtek ütni, és olyan erősen rúgtak meg, hogy a kamerám ráesett a kezemre és megsebesített. Nagyon sok vért vesztettem, de egy pár percen belül megérkezett a rendőrség.

A szemtanúk szerint a színésznők éppen egy autóba igyekeztek beszállni, amikor az incidens történt, és a sofőr olyan gyorsan hajtott el, hogy Margot Robbie majdnem kiesett a járműből.

Bár a két színésznő villámgyorsan elhagyta a helyszínt, a két támadót kihallgatta a rendőrség, és bíróság elé is kellett állniuk. Állításuk szerint a fotós felelős a történtekért, ugyanis a két színésznő nem adott engedélyt a lesifotók készítésére.

A sztárok képviselői még nem kommentálták a történteket.

Nyitókép: Jonathan Leibson / Getty Images

#Bulvár#margot robbie#cara delevingne#paparazzi#verekedés#étterem#sérülés

Címlapról ajánljuk