Bulvár

Nem a származása miatt kötöttek bele Gáspár Laciba, az énekes elmondta a valódi okot

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 31. 20:12

A kirobbanó vitában viszont tényleg rasszista megjegyzést tettek az X-Faktor mentorára.

Az rtl.hu is beszámolt róla, hogy rasszista sértéssel bőszítették fel az X-Faktor egyik zsűritagját, Gáspár Lacit, aki feleségével egy balatonfüredi szórakozóhelyre tért be a hajnali órákban. A helyszínen rögzített videón jól hallható, ahogy a vita hevében egy nő sértő megjegyzést tesz az énekes származására. 


Gáspár Laci a Rádió 1 Balázsék című műsorában beszélt az eset részleteiről, amelyet a Blikk szemlézett. A beszélgetésből kiderült, hogy a balhé nem a rasszista megjegyzés miatt alakult ki, hanem azért, mert Gáspár Laciék véletlenül egy már zárásra készülő szórakozóhelyre tértek be.

Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van, vagy fél öt... nem tudom pontosan, mikor zár az a hely. Nekünk nem lett szólva, hogy mikor zárnak, nem tudtuk, nem néztünk körül. Sötét van bent, nem látszódott, hogy hajnalodik. Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy takarodjatok innen most már... 

– mesélte az énekes.

Gáspár Laci szerint ezután nem hagyta magát, számon kérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték. Állítása szerint ekkor borult el az agya, az ordítozás pedig a szórakozóhely előtt is folytatódott, amit a kamera is rögzített.

Nyitókép: Youtube

#Bulvár#rasszizmus#szórakozóhely

Címlapról ajánljuk